Çok teşekkür ederim ablacımAllah'ım oy istemenin kibarlığına bakınıztopikteki bunca insanın gönlünü kırarsam çok ayıp etmiş olurum, ben tariflere bir bakayım mutlaka oyumu da kullanacağım, tüm yarışmacılara başarılar diliyorum, hamur işini çok severim, bir de tatlıları, o yüzden görsellere bakmak işkence gibi, içim gidiyor hepsine, ellerine, emeklerine sağlık hepsinin
Azerin (şimdilik sonrası bilinmez)önde gitmiyor.Beşamel soslu ve pizza börek önde :)@azerinnn woww onde gidiyosun:)) sunumun cok guzel ama:)))
Bizede gene her kategoride olduu gibi kol saati:))
Ayhh nevos ben gene yorgunluktan sesi besi goruyorum sanirim:) haha su pizza borege benimde gozum oynuyor... haftasonu yapicam sanirim:)Azerin (şimdilik sonrası bilinmez)önde gitmiyor.Beşamel soslu ve pizza börek önde :)
Allah yardımcın olsun canım 3 küçük çocuk hiç kolay değilAyhh nevos ben gene yorgunluktan sesi besi goruyorum sanirim:) haha su pizza borege benimde gozum oynuyor... haftasonu yapicam sanirim:)
Sana verdim boncuum o zarfi kessen icinden peynirler lop diye akacak diye hayal ettim:))
Aslında sıcakken kesip öyle bir resim çekebilirdim:)Ama işte hastaydım .Yapabileceklerimi bile unuttum:)Sana verdim boncuum o zarfi kessen icinden peynirler lop diye akacak diye hayal ettim:))
Yine beşamel soslu kıymalı börek mi alacak acabaAzerin (şimdilik sonrası bilinmez)önde gitmiyor.Beşamel soslu ve pizza börek önde :)
Öyle olursa seneye kimseye vermem haberiniz olsunYine beşamel soslu kıymalı börek mi alacak acaba
Geçen sene de aynı börek almıştı
Yormayalım cımbızına yandığımı nevoşum
Hamsiye dönecek deseneÖyle olursa seneye kimseye vermem haberiniz olsun
Sende katılsaydınYormayalım cımbızına yandığımı nevoşum
Tantuniye dönecekHamsiye dönecek desene
Sende katılsaydın
İşte hep bu tarihlerde oylama başlıyor:)Son günü yarın yapsaydınız, katılabilirdim
Yok yaprak sarma aynı kategorilerde 2 defa 1. olmadı:)Evet, birde o vardı
Birde yaprak sarma
Biliyorum, ayın 1’ine 1 hafta kala oylama açılıyor. Nasipİşte hep bu tarihlerde oylama başlıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?