Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarın kahvaltıya şehir dışından misafirim var:) Kızlar temizlik yaptı.Bende börek ve tatlı yaptım.Tatlı ne alaka deme sakın belki gerekir dursun kenarda dedim:) Ya ben ne enerjik insanmışım.Börek yaparken veya hamur yoğururken çok yoruldum:) Aşkitom mu
Yarın kahvaltıya şehir dışından misafirim var:) Kızlar temizlik yaptı.Bende börek ve tatlı yaptım.Tatlı ne alaka deme sakın belki gerekir dursun kenarda dedim:) Ya ben ne enerjik insanmışım.Börek yaparken veya hamur yoğururken çok yoruldum:) Aşkitom mu
Tatlısız olur mu iyi yapmışsın Ne böreği yaptın,kek kalıbında börek yapsaydın ,başkasının tarifini yaptıysan döverim seni Heee aşkitom Ben hem sever hem döverim
Tatlısız olur mu iyi yapmışsın Ne böreği yaptın,kek kalıbında börek yapsaydın ,başkasının tarifini yaptıysan döverim seni Heee aşkitom Ben hem sever hem döverim
Yok senin börekten yapmadım.Ama bir sor niye senin börekten yapmadım Çünkü benim kek kalıbım yokYoksa senin böreği yapmaz mıyım Çıtır üçgen böreği denedim hastayım ayakta duramıyorum benimkiler tam üçgen olmamış olabilir:) Bir borcamda sodalı serme börek yaptım:) Duygularımız karşılıklı