Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son alfabetik sıra ,adının son harfine göre dedim Ne sıralamasına bakarsam bakayım ilkte olamıyorum Neyse alfabetik bari olsun ,cantanemin arkasına yerleşirim
Kiz allah nediyim kese lif orda büyük gozukmus ama sapkada posetlikde harika fikir. Bu yarışma iyiydi benim icinde dun gördüm ve bugün son zaman Kısıklı gelen ansizim aksam mosfirim kalici kvler geliyor oyüzden kaldi
Kiz allah nediyim kese lif orda büyük gozukmus ama sapkada posetlikde harika fikir. Bu yarışma iyiydi benim icinde dun gördüm ve bugün son zaman Kısıklı gelen ansizim aksam mosfirim kalici kvler geliyor oyüzden kaldi
Ben de yasminin tencerelerini yeni gördüm ,onlara aşeriyorum(hamile olmasam da )Hediyeleri değişelim diye teklifte bulundum ama hala cevap yazmadı Tabağı çanağı tencerelerine nazar değmezse iyi