• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Son alfabetik sıra ,adının son harfine göre dedim :skandal:
Ne sıralamasına bakarsam bakayım ilkte olamıyorum :ruh:
Neyse alfabetik bari olsun ,cantanemin arkasına yerleşirim :KK53:
Yok ilk söylediğin mantıklı geldi.Son harflere göre dizeyim :) Sen en sonda olursun:)

21.tarifimizi bekliyoruz:halay:
22. tarif gelecek mi acaba T Tatlianne20 yapabilecek misin canım:KK15:
Abla zaman kisitindan dolayi gec gordum misafirimde gelcek oyuzden kaldı ama birdakine insallah abla bende hevesleniyom girmeyi inşallah.

Abla zaman kisitindan dolayi gec gordum misafirimde gelcek oyuzden kaldı ama birdakine insallah abla bende hevesleniyom girmeyi inşallah.
Profilindeki lif mi,poşetlik mi,şapka mı,ney ,tam olarak anlamadım:KK45:

Tamam canım hayırlısı olsun:60:

Profilindeki lif mi,poşetlik mi,şapka mı,ney ,tam olarak anlamadım:KK45:
Kiz allah nediyim kese lif orda büyük gozukmus ama sapkada posetlikde harika fikir. Bu yarışma iyiydi benim icinde dun gördüm ve bugün son zaman Kısıklı gelen ansizim aksam mosfirim kalici kvler geliyor oyüzden kaldi

Kiz allah nediyim kese lif orda büyük gozukmus ama sapkada posetlikde harika fikir. Bu yarışma iyiydi benim icinde dun gördüm ve bugün son zaman Kısıklı gelen ansizim aksam mosfirim kalici kvler geliyor oyüzden kaldi
Düştün benim elime,diğer kategoride katılana kadar ensendeyim:KK53:

Ben de yasminin tencerelerini yeni gördüm ,onlara aşeriyorum(hamile olmasam da :KK53:)Hediyeleri değişelim diye teklifte bulundum ama hala cevap yazmadı:KK53:
Tabağı çanağı tencerelerine nazar değmezse iyi:KK8:
Tencerelerime nazarın değdi, biri yamuk çıktı. Geri yolladım:olamaz:

Artık yeni ne alır lisa ve nevoş, bilmiyorum :KK14:

Back