Yok ilk söylediğin mantıklı geldi.Son harflere göre dizeyim :) Sen en sonda olursun:)Son alfabetik sıra ,adının son harfine göre dedim
Ne sıralamasına bakarsam bakayım ilkte olamıyorum
Neyse alfabetik bari olsun ,cantanemin arkasına yerleşirim
Hele bi deneYok ilk söylediğin mantıklı geldi.Son harflere göre dizeyim :) Sen en sonda olursun:)
Abla zaman kisitindan dolayi gec gordum misafirimde gelcek oyuzden kaldı ama birdakine insallah abla bende hevesleniyom girmeyi inşallah.
Profilindeki lif mi,poşetlik mi,şapka mı,ney ,tam olarak anlamadımAbla zaman kisitindan dolayi gec gordum misafirimde gelcek oyuzden kaldı ama birdakine insallah abla bende hevesleniyom girmeyi inşallah.
Tamam canım hayırlısı olsunAbla zaman kisitindan dolayi gec gordum misafirimde gelcek oyuzden kaldı ama birdakine insallah abla bende hevesleniyom girmeyi inşallah.
Dinamitleri hazırla o zaman:)Hele bi dene
Sondan başa doğu yapacaksın ,yoksa havaya uçururum burayı
Kiz allah nediyim kese lif orda büyük gozukmus ama sapkada posetlikde harika fikir. Bu yarışma iyiydi benim icinde dun gördüm ve bugün son zaman Kısıklı gelen ansizim aksam mosfirim kalici kvler geliyor oyüzden kaldiProfilindeki lif mi,poşetlik mi,şapka mı,ney ,tam olarak anlamadım
Lif tabi ki:)Profilindeki lif mi,poşetlik mi,şapka mı,ney ,tam olarak anlamadım
Düştün benim elime,diğer kategoride katılana kadar ensendeyimKiz allah nediyim kese lif orda büyük gozukmus ama sapkada posetlikde harika fikir. Bu yarışma iyiydi benim icinde dun gördüm ve bugün son zaman Kısıklı gelen ansizim aksam mosfirim kalici kvler geliyor oyüzden kaldi
Kopya çektinLif tabi ki:)
Görüşmek üzere kuzum busefer rakip olamadim ama birdakine insallah:)Düştün benim elime,diğer kategoride katılana kadar ensendeyim
Ama güzel begenildi ilk yapisim ticerete dokerim belki:)))Kopya çektinBence poşetlik daha güzel olur Kırmızı, yeşil ipten, çilek görünümlü
Bende ole oldum heves geldi dun haberim oldu kolay da rf fikirde vardı ama kaldi.Yarışma katılmadan da heyecanlı olacak sanki :))
Teşekkür ederim cancağZımmmmmnasılsın
Tencerelerime nazarın değdi, biri yamuk çıktı. Geri yolladımBen de yasminin tencerelerini yeni gördüm ,onlara aşeriyorum(hamile olmasam da)Hediyeleri değişelim diye teklifte bulundum ama hala cevap yazmadı
Tabağı çanağı tencerelerine nazar değmezse iyi
Sadece yemekten anlamıyorum ona benzer sandıkta benimde var:)Kopya çektinBence poşetlik daha güzel olur Kırmızı, yeşil ipten, çilek görünümlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?