Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün ilk gün değilse inşallah daha az ağrın olur süreklimi ayaktasın? Mesaiye kalıyormusun, sigortan başladımı ? Normalde ne makinesi kullanıyorsun ? Servislemi gidiyorsun işe ? Uzakmı ?
Günaydın herkese kız deynepnaz nörüyon bakem, baktın mı tarifime ? yasminsay o tabaklar benim olacak eşim diyor kaç para ulen bu kadar zorladın kendini çok para kociş çok paraaaa dedim sustu
Günaydın herkese kız deynepnaz nörüyon bakem, baktın mı tarifime ? yasminsay o tabaklar benim olacak eşim diyor kaç para ulen bu kadar zorladın kendini çok para kociş çok paraaaa dedim sustu
Duymuyorummm seniiii yaa ama zaten biraz zor benim kazanmam çok iyi börekler var işim çok zor Aramızda kalsın nevreste abla döktürmüş yine hiç demiyor gençlerin önünü açayım