Kız o fasulyeden ya,1.olsa da Kazen Emmi vermeyecek ona madalya ,hediye falanDuymuyorummm seniiii yaa ama zaten biraz zor benim kazanmam çok iyi börekler var işim çok zor Aramızda kalsın nevreste abla döktürmüş yine hiç demiyor gençlerin önünü açayım
Ben de yasminin tencerelerini yeni gördüm ,onlara aşeriyorum(hamile olmasam daGünaydın herkesekız deynepnaz nörüyon bakem, baktın mı tarifime ? @yasminsay o tabaklar benim olacak eşim diyor kaç para ulen bu kadar zorladın kendini çok para kociş çok paraaaa dedim sustu
Tamam canım mutlaka bekliyorumvazgeçmedim :) yaa geçen çarşambadan bu yana 3 kez misafir ağırladım fırsatım olmadı ama bugün katılıcam inşaallah
Demek benim hakkımda böyle düşünüyorsunŞefler genelde gıcık oluyor zaten bebeğim
Yemek şefleride ismi lazım değil buranın şefi meselaNevreste gibim
Sen bana niye ikidebir fasulyeden diyorsunKız o fasulyeden ya,1.olsa da Kazen Emmi vermeyecek ona madalya ,hediye falan
Ne diyem, nohut mu diyeyimSen bana niye ikidebir fasulyeden diyorsun
Ne oluyor bu hatunlara, son gün coştular
Yok senin için düşüncelerime nazar değer diye burdan yazamamDemek benim hakkımda böyle düşünüyorsun
Kesin öyledirYok senin için düşüncelerime nazar değer diye burdan yazamam
yaa nevoş abla beni şımartıyorsun
Neee tencere miii?Ben de yasminin tencerelerini yeni gördüm ,onlara aşeriyorum(hamile olmasam da)Hediyeleri değişelim diye teklifte bulundum ama hala cevap yazmadı
Tabağı çanağı tencerelerine nazar değmezse iyi
Farkındayım
Bence nickinin son harfine göre olsunAcaba sıralama nasıl olacak
Tamam son harf sırası yapınca sen en altta kalırsın:)Farkındayım
Bence nickinin son harfine göre olsun
Alfabede en sondaki harf sırasına göre yapın
Aaaa benim son harfim Z,ne tesadüf
Son alfabetik sıra ,adının son harfine göre dedimTamam son harf sırası yapınca sen en altta kalırsın:)
Bence alfabetik ilk sıra deseydin daha karlı çıkardın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?