En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Evet, aksam 6 gibi geldim. Hic ozlememisim Istanbulu.
Cok buruk ayrildim, alismisiz ablam ben ve cocuklar, zor oldu
Allah kavuştursun canım :)İstanbul kalabalık ve zor bir şehir:)

Aminn
Evet sevmiyorum bu sehiri ben nedense, bana kalsa kucuk koy kasaba tarzi bir yer cok daha guzel.
Boyle kafa dinlemek icin olan yerler
Benim memleket öyle sakin bir yer:)Antep'te çok kalabalık bir yer:)

Aminn
Evet sevmiyorum bu sehiri ben nedense, bana kalsa kucuk koy kasaba tarzi bir yer cok daha guzel.
Boyle kafa dinlemek icin olan yerler
Ben de İstanbul'dan ilk ayrıldığımda zor alıştım, hep İstanbul'a gitmek istiyordum. Şimdi yazları bile gitmiyorum kaç senedir:)

Ben de İstanbul'dan ilk ayrıldığımda zor alıştım, hep İstanbul'a gitmek istiyordum. Şimdi yazları bile gitmiyorum kaç senedir:)
Bende burayi bir turlu sevemiyorum. Ustume ustume geliyor her seyi sanki bir kurtulsam gezmeye bile gelmem sanirim.

Insallah ileride bizde boyle kucuk sirin bir yere tasiniriz. Su Istanbulun kalabaligindan trafiginden hengamesinden vs vsss (saymakla bitmez) kurtuluruz

Bu arada iyilestin mi teyzos
Gezmek için güzel ama yaşamak için zor bir şehir:)Benim abimde orada yaşıyor ama seviyor.
Yok pek iyi değilim bugün farklı ilaçlar içmeye başladım.Yatsam başım ağrıyor.Biraz dolaşsam yoruluyorum:)Ne yapsam bilemedim:)

Aynen canım, benim alışmam 2 seneyi buldu:)

2 tane genç kızın var Nevoşum Yapsın onlar sen dinlen
Bende buraya başta alışamadım ama şimdi ne kadar tayin istesekte seviyorum ,gitmek istemiyorum:)
Onlarda öyle diyorlar bakalım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…