E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.961 yasminsay .!.: Hayırlı akşamlar herkese Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar güzellik Evdemisin geldinmi :)
yasminsay .!.: Hayırlı akşamlar herkese Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar güzellik Evdemisin geldinmi :)
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.962 yasminsay .!.: Bir Allah’ın kulu da ıspanaklı börek yapmadı yahu Genişletmek için tıkla... Ispanak kaç para haberin varmı
yasminsay .!.: Bir Allah’ın kulu da ıspanaklı börek yapmadı yahu Genişletmek için tıkla... Ispanak kaç para haberin varmı
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.963 _Piraye_ .!.: Hayırlı akşamlar güzellik Evdemisin geldinmi :) Genişletmek için tıkla... Geldim canım, yemek yiyeceğim nasipse Nasılsın, bal dudak kuzucuk nasıl
_Piraye_ .!.: Hayırlı akşamlar güzellik Evdemisin geldinmi :) Genişletmek için tıkla... Geldim canım, yemek yiyeceğim nasipse Nasılsın, bal dudak kuzucuk nasıl
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.964 _Piraye_ .!.: Ispanak kaç para haberin varmı Genişletmek için tıkla... Var, 7₺ Peynir çok mu ucuz
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.965 Benim canım ıspanaklı börek ve zeytinyağlı arap sarması istedi
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.966 yasminsay .!.: Geldim canım, yemek yiyeceğim nasipse Nasılsın, bal dudak kuzucuk nasıl Genişletmek için tıkla... İnşaAllah menüde ne var Elhamdülillah iyiyiz Amziefe beyde iyi yemek yiyor
yasminsay .!.: Geldim canım, yemek yiyeceğim nasipse Nasılsın, bal dudak kuzucuk nasıl Genişletmek için tıkla... İnşaAllah menüde ne var Elhamdülillah iyiyiz Amziefe beyde iyi yemek yiyor
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.967 _Piraye_ .!.: İnşaAllah menüde ne var Elhamdülillah iyiyiz Amziefe beyde iyi yemek yiyor Genişletmek için tıkla... Kahvaltılık Bu ara çok yoruluyorum, yemek yapmaya mecalim yok Yesin, büyüsün
_Piraye_ .!.: İnşaAllah menüde ne var Elhamdülillah iyiyiz Amziefe beyde iyi yemek yiyor Genişletmek için tıkla... Kahvaltılık Bu ara çok yoruluyorum, yemek yapmaya mecalim yok Yesin, büyüsün
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.968 yasminsay .!.: Var, 7₺ Peynir çok mu ucuz Genişletmek için tıkla... Lor peynirin yarım kilosu 7 tl dünya şey yapılır yarım kilodan :) Ama ıspanak öyle mi yıkaması 1 saat 1 kg kavurulunca 250 gr anca geliyor
yasminsay .!.: Var, 7₺ Peynir çok mu ucuz Genişletmek için tıkla... Lor peynirin yarım kilosu 7 tl dünya şey yapılır yarım kilodan :) Ama ıspanak öyle mi yıkaması 1 saat 1 kg kavurulunca 250 gr anca geliyor
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.969 _Piraye_ .!.: Lor peynirin yarım kilosu 7 tl dünya şey yapılır yarım kilodan :) Ama ıspanak öyle mi yıkaması 1 saat 1 kg kavurulunca 250 gr anca geliyor Genişletmek için tıkla... Ben lor yiyemiyorum
_Piraye_ .!.: Lor peynirin yarım kilosu 7 tl dünya şey yapılır yarım kilodan :) Ama ıspanak öyle mi yıkaması 1 saat 1 kg kavurulunca 250 gr anca geliyor Genişletmek için tıkla... Ben lor yiyemiyorum
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.970 yasminsay .!.: Kahvaltılık Bu ara çok yoruluyorum, yemek yapmaya mecalim yok Genişletmek için tıkla... En sevdiğimmm ben kahvaltıcıyım hafif hafif negzel Senin iş muhasebe değilmiydi?
yasminsay .!.: Kahvaltılık Bu ara çok yoruluyorum, yemek yapmaya mecalim yok Genişletmek için tıkla... En sevdiğimmm ben kahvaltıcıyım hafif hafif negzel Senin iş muhasebe değilmiydi?
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.971 yasminsay .!.: Bir Allah’ın kulu da ıspanaklı börek yapmadı yahu Genişletmek için tıkla... Sen yapsana:)
yasminsay .!.: Bir Allah’ın kulu da ıspanaklı börek yapmadı yahu Genişletmek için tıkla... Sen yapsana:)
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.972 yasminsay .!.: Ben lor yiyemiyorum Genişletmek için tıkla... Çökelek veriyim aplama çörekotuda atarım
yasminsay .!.: Ben lor yiyemiyorum Genişletmek için tıkla... Çökelek veriyim aplama çörekotuda atarım
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.973 yasminsay .!.: Benim canım ıspanaklı börek ve zeytinyağlı arap sarması istedi Genişletmek için tıkla... Arap sarması nolaki Yasminim sen et yemeklerini Ali nazikle kazandın demi :)
yasminsay .!.: Benim canım ıspanaklı börek ve zeytinyağlı arap sarması istedi Genişletmek için tıkla... Arap sarması nolaki Yasminim sen et yemeklerini Ali nazikle kazandın demi :)
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.974 _Piraye_ .!.: En sevdiğimmm ben kahvaltıcıyım hafif hafif negzel Senin iş muhasebe değilmiydi? Genişletmek için tıkla... Yok bacım, nerdeeee Okusaydım neler olurdum da Konfeksiyon fabrikasında, 1. kalitede ürün kalite kontrolcüsüyüm 1. kaliteyi es geçmeyelim lutfen
_Piraye_ .!.: En sevdiğimmm ben kahvaltıcıyım hafif hafif negzel Senin iş muhasebe değilmiydi? Genişletmek için tıkla... Yok bacım, nerdeeee Okusaydım neler olurdum da Konfeksiyon fabrikasında, 1. kalitede ürün kalite kontrolcüsüyüm 1. kaliteyi es geçmeyelim lutfen
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.975 yasminsay .!.: Yok bacım, nerdeeee Okusaydım neler olurdum da Konfeksiyon fabrikasında, 1. kalitede ürün kalite kontrolcüsüyüm 1. kaliteyi es geçmeyelim lutfen Genişletmek için tıkla... Bildiğin aracımısın yoksa Ekmeğini kazanmak için çalışanı Allah sever işleyen demir pas tutmaz benim gibi yan gelip yatma
yasminsay .!.: Yok bacım, nerdeeee Okusaydım neler olurdum da Konfeksiyon fabrikasında, 1. kalitede ürün kalite kontrolcüsüyüm 1. kaliteyi es geçmeyelim lutfen Genişletmek için tıkla... Bildiğin aracımısın yoksa Ekmeğini kazanmak için çalışanı Allah sever işleyen demir pas tutmaz benim gibi yan gelip yatma
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.976 Nevreste .!.: Sen yapsana:) Genişletmek için tıkla... Gözünüze dizinize dursun Geberiyorum, yatağımın yolunu zor buluyorum
Nevreste .!.: Sen yapsana:) Genişletmek için tıkla... Gözünüze dizinize dursun Geberiyorum, yatağımın yolunu zor buluyorum
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.977 _Piraye_ .!.: Bildiğin aracımısın yoksa Ekmeğini kazanmak için çalışanı Allah sever işleyen demir pas tutmaz benim gibi yan gelip yatma Genişletmek için tıkla... Bu akşam toplantı vardı, bitti ve müdüre yaklaşıp, Ali bey ben makineciyim ama hala kalite kontroldeyim. Ne zaman yerime geçeceğim? Dedim Adam bana, Yasmin sen nerede çalıştığının farkında mısın? Dedi. Bende evet, kontroldeyim dedim. Müdür, hayır en önemli iş sende. 1. kalite ürünler sende, sen 1. kalite ürünlerin kontrolcüsüsün! Senden müşteriye çıkıyor! Dedi Benim anam ağlamaya devam edecek, bunu anladım
_Piraye_ .!.: Bildiğin aracımısın yoksa Ekmeğini kazanmak için çalışanı Allah sever işleyen demir pas tutmaz benim gibi yan gelip yatma Genişletmek için tıkla... Bu akşam toplantı vardı, bitti ve müdüre yaklaşıp, Ali bey ben makineciyim ama hala kalite kontroldeyim. Ne zaman yerime geçeceğim? Dedim Adam bana, Yasmin sen nerede çalıştığının farkında mısın? Dedi. Bende evet, kontroldeyim dedim. Müdür, hayır en önemli iş sende. 1. kalite ürünler sende, sen 1. kalite ürünlerin kontrolcüsüsün! Senden müşteriye çıkıyor! Dedi Benim anam ağlamaya devam edecek, bunu anladım
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.978 _Piraye_ .!.: Arap sarması nolaki Yasminim sen et yemeklerini Ali nazikle kazandın demi :) Genişletmek için tıkla... Evet Arap sarması, bol sumaklı, reyhanlı, nar ekşili sarma
_Piraye_ .!.: Arap sarması nolaki Yasminim sen et yemeklerini Ali nazikle kazandın demi :) Genişletmek için tıkla... Evet Arap sarması, bol sumaklı, reyhanlı, nar ekşili sarma
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.979 yasminsay .!.: Gözünüze dizinize dursun Geberiyorum, yatağımın yolunu zor buluyorum Genişletmek için tıkla... O zaman ıspanaklı börek yok
yasminsay .!.: Gözünüze dizinize dursun Geberiyorum, yatağımın yolunu zor buluyorum Genişletmek için tıkla... O zaman ıspanaklı börek yok
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.137 598 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.980 Nevreste .!.: O zaman ıspanaklı börek yok Genişletmek için tıkla...