• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ben kesin yapacağım ama malzeme konusun da kararsızım :bicak: sunumu düşünüyorum misafirim gelecek yarın onlara özel mi yapsam onu düşünüyorum aklım da deli sorular :KK45: yarın geceye kadar son değil mi ? İlk şekil denemesini yaptım gerçekten çok başarılı oldu:sopa: bundan sonra bana hazır yufka böreklerin efendisi diyeceksiniz :KK70: ay ben bile merak ettim heyecanlandım :KK73:

Ben kesin yapacağım ama malzeme konusun da kararsızım :bicak: sunumu düşünüyorum misafirim gelecek yarın onlara özel mi yapsam onu düşünüyorum aklım da deli sorular :KK45: yarın geceye kadar son değil mi ? İlk şekil denemesini yaptım gerçekten çok başarılı oldu:sopa: bundan sonra bana hazır yufka böreklerin efendisi diyeceksiniz :KK70: ay ben bile merak ettim heyecanlandım :KK73:
Son dk golü buna denir:skandal:

ervanazlim ervanazlim ın tabağı yokmuş hiç ,para biriktirmiş ,bari börek için tabak alayım demiş,dün yazmıştı:sus:
evlaefe evlaefe de reklamlarda oynadı ya ,kapris yapıyormuş,ben ünlü oldum artık ne yarışmasına katılacağım diyormuş:sus:
@alimiyon hiç ortada yok ,bence müsait zaman bulamıyorum ,yapamayacağım diyecek:sus:
Neva yeni mi karar verdi ,hiç katılacağım dememişti:KK69:
:KK70:kiz Allah seni napmasin

Bende hiç farketmemişim gözüme bir farklı gelmedi hep böyle zengin bir havası vardı demek :)
Lisa tuzsuzun profiline yazmış ya,yarışmalara defalarca katıldığı için proluk vermiş ya:sus:Belki sen de Lisaya yazmak istersin :sus:Ben de defalarca yarışmaya katıldım ,siteden ayrıldım ,buranın hasretine dayanamadım geri geldim dersin belki:sus:Benim de proluğum vardı önceden dersin belki:sus:Lisa çok kibar biri seni kırmaz aslında:KK45:

Lisa tuzsuzun profiline yazmış ya,yarışmalara defalarca katıldığı için proluk vermiş ya:sus:Belki sen de Lisaya yazmak istersin :sus:Ben de defalarca yarışmaya katıldım ,siteden ayrıldım ,buranın hasretine dayanamadım geri geldim dersin belki:sus:Benim de proluğum vardı önceden dersin belki:sus:Lisa çok kibar biri seni kırmaz aslında:KK45:
Bakiyorumda millete giciklik yapiyosun yine:))

Pro üye olmanın bir kriteri vardı.Baktım gece sadece tuzsuz buna uyuyor:)
Piraye' nin proluğu ancak Kazen verir:)

Adres bilgilerini asla paylaşmıyoruz.Tüm bilgileri hediye için yazıyorlar.Sor hiç birinin adını bilmem hemen siliniyor:KK70:
Yani önemsemiyorum sizin adınızı sanınızı hemen siliyorum bilgilerinizi,fazlalık mı yapıyorsunuz demek istiyorsun?:skandal::skandal::skandal:

Yan önemsemiyorum sizin adınızı sanınızı hemen siliyorum bilgilerinizi,fazlalık mı yapıyorsunuz demek istiyorsun?:skandal::skandal::skandal:
Hayır onlar kişisel bilgidir.İsteyen bana gerektiğinde verir:)

Back