Perşembe akşamı tavada yalancı su böreği yapayım dedim, aman Allahım bir börek ancak bu kadar berbat yapılır 1 ay kadar önce aynı böreği yaptım çok güzel olmuştu, bu sefer öyle kötü öyle kötüydü ki zavallı adamcağızım hmmm eline sağlık ama sanki bu olmamış diyecek kadar kibar bir dille eleştirdi, yiyemedik kedilere vereyim bari dedi, umarım kediler zehirlenmemiştir
Perşembe akşamı tavada yalancı su böreği yapayım dedim, aman Allahım bir börek ancak bu kadar berbat yapılır 1 ay kadar önce aynı böreği yaptım çok güzel olmuştu, bu sefer öyle kötü öyle kötüydü ki zavallı adamcağızım hmmm eline sağlık ama sanki bu olmamış diyecek kadar kibar bir dille eleştirdi, yiyemedik kedilere vereyim bari dedi, umarım kediler zehirlenmemiştir
Abla bence sende problem yok kullandığın malzemeler ile alakalı bir durum olmuştur.İlk kez yapsaydın tamam yapamamışsın diyelim:)
Ama ikinci kez farklı olamaz:)
Abla bence sende problem yok kullandığın malzemeler ile alakalı bir durum olmuştur.İlkkez yapsaydın tamam yapamamışsın diyelim:)
Ama ikinci kez farklı olamaz:)
Söz konusu bensem olabilir ablacım kesin içine birşey katmayı unutmuşumdur, tarifle yapmıyordum çünkü, uydur kaydır göz kararı yapmıştım, ilki gerçekten güzel oldu tam yalancı su böreği gibiydi, altı üstü güzel kızardı tavada, tadı tuzu yağ oranı yerindeydi, bu sefer neyi eksik yaptıysam artık görüntü güzeldi ama sadece seyretmelik oldu :)))) ay birde eşim kedilere götürürken mune sen bunun içine ne koydun gülle gibi dedi