• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
O zaman yaptın onay bekliyoruz:rapci:
2 gunluk bir isim var nevosum bir aksilik olmazsa cuma gunu sete girecegim ekranlarda ufak.bir reklam isi olucak:KK57:cok heyecanliyim benim adamin kiskanclik damari tuttu kopacak bir aksilik olmazsa iste izmire ucuyorum yarin cekim bitsin doneyim yapacagim canim son gun ne zamandi.

2 gunluk bir isim var nevosum bir aksilik olmazsa cuma gunu sete girecegim ekranlarda ufak.bir reklam isi olucak:KK57:cok heyecanliyim benim adamin kiskanclik damari tuttu kopacak bir aksilik olmazsa iste izmire ucuyorum yarin cekim bitsin doneyim yapacagim canim son gun ne zamandi.
Şimdiden güzel geçer inşallah dileklerimi ileteyim, neyle ilgili reklam :)

24 Ocak canım:)
Aaaa biz öğrenecek miyiz ?Ne reklamı hangi sete bizede söylersin:KK73::KK73:Ünlü olunca bizi unutmazsın inşaallah:rolleyes:

Süslü şefim sen bu sefer niye bu kadar geçiktin:)
İş yoğunluğundan ablacım, nisanda anaokulda kutlamamız olacak onun provalarına başladık , haliyle yoruluyorum pilim bitiyor :) geç olsun güç olmasın benden kaçamazsınız , yaparım mutlaka tarifimi :D

artık bize imzalı bir tarif yaparsın :KK45:hayırlı olsun :KK68:

İş yoğunluğundan ablacım, nisanda anaokulda kutlamamız olacak onun provalarına başladık , haliyle yoruluyorum pilim bitiyor :) geç olsun güç olmasın benden kaçamazsınız , yaparım mutlaka tarifimi :KK70:
Allah kolaylık versin canım:KK200:Tamam biz bekliyoruz:KK19:

Back