• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :KK43:
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :KK43:
Dış gebelikten korkuyorum :KK43:
Eşimde burda değil :KK43:
Canim sen idrar testini ac karnina ayrica gece idrara cikmadan sabah yap
Ayrica yasmine katiliyorum dis gebelik boyle olmaz.dis gebelikte degerler normal seyreder sadece kese gozukmez
Olsa olsa kimyasal bi gebelik ola bilir
Zaten reglin bile gecmemis tabi ki testler silik cikacak

Canim sen idrar testini ac karnina ayrica gece idrara cikmadan sabah yap
Ayrica yasmine katiliyorum dis gebelik boyle olmaz.dis gebelikte degerler normal seyreder sadece kese gozukmez
Olsa olsa kimyasal bi gebelik ola bilir
Zaten reglin bile gecmemis tabi ki testler silik cikacak
Diğer gebeliğimde şu günlerde baya baya çift çizgi çıkıyodu :/ onla kıyaslıyorum sürekli ..
Bugun doktorumu bi arıcam bakalım ne dicek..

Diğer gebeliğimde şu günlerde baya baya çift çizgi çıkıyodu :/ onla kıyaslıyorum sürekli ..
Bugun doktorumu bi arıcam bakalım ne dicek..
Butun gebelikler ayni degil ki canim
Degerler farkli ola bilir
Sen dun sabah test yaptin mi?yaptiysan bu sabah tekrar yap anca oyle mukayise ede biliriz.yoksa bu testler farkli farkli saatlerde yapilmis testler bu sekilde anlasilmaz

Tasarruflu kadınmış,fırını açmışken o da pişsin demiş:KK45:
Tatlı yapmamışsa söyle:KK53:
Ohhh yarasın gülüm ,kaynananın böreğini te ,tavığını ye ,bizim kaynanalar da bizden beklesin :63:
Boğasından geçmemiş kadınceğizin çağırmış,ziyafet çekmiş oğluna ,torunlarına (sen de bonus olarak faydalanmışsın :KK53:)boşver gülo dünya malı için kalp kırmaya değmez :KK69:
Yok çağırması benim herif özlem duyduğu zaarr:KK53:

Senin son reglin ne zamandi canim?
18 aralık 28 günde bir geliyo .
15 ocakta yanı dun gelmesi lazımdı .
Bu sabah maalesef yapmadım iyice kafayı yedım dıye .
Ondan önceki gönderdiklerim hep sabah yapıldı 15 i hariç . Programa geç yükledim diye saatlat farklı gözüküyo ama hep sabah işe gitmeden önce yaptım

18 aralık 28 günde bir geliyo .
15 ocakta yanı dun gelmesi lazımdı .
Bu sabah maalesef yapmadım iyice kafayı yedım dıye .
Ondan önceki gönderdiklerim hep sabah yapıldı 15 i hariç . Programa geç yükledim diye saatlat farklı gözüküyo ama hep sabah işe gitmeden önce yaptım
Simdi soyle bi sey var yanlisim varsa kizlar duzeltsin
Gebelikte benim bildigim kac gunde bir regl olsugun onemli degil
Yani 18 araliktan 18 ocaga kadarki sure 1 aylik oluyo
Eger yanlis bilmiyosam daha 1 aylik bile degil silik cikmasi normal

Simdi soyle bi sey var yanlisim varsa kizlar duzeltsin
Gebelikte benim bildigim kac gunde bir regl olsugun onemli degil
Yani 18 araliktan 18 ocaga kadarki sure 1 aylik oluyo
Eger yanlis bilmiyosam daha 1 aylik bile degil silik cikmasi normal

Bu ay ovukasyon takibi yaptım .
31 inde çatladı normalde 14 ocakta regl gelmesi lazım .

Silik çıkması nasıl normal gelmiyo söylimm . Diğerinde gün gün koyulaştı ya . Bunda koyulaşırken bir anda silikleşti ..
o aklımı karıştırdı

Eveettt shahla hanımı aradım durumu anlattım .
Bana sakince 1 hafta beklememi söyledi .
1 hafta içinde refl gelmezse gel bir kontrol edelim dedi ..

Bu süreçte kan vermem zaten yasak idrar testi yapıp strese sokma kendini diye uyarılarda bulundu ..
Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim. Herşeyde vardır bir hayır. Bekleyip görmekten, dua etmekten başka bişey yok malesef, sabredip bekleyeceğiz :KK15:

Eveettt shahla hanımı aradım durumu anlattım .
Bana sakince 1 hafta beklememi söyledi .
1 hafta içinde refl gelmezse gel bir kontrol edelim dedi ..

Bu süreçte kan vermem zaten yasak idrar testi yapıp strese sokma kendini diye uyarılarda bulundu ..
Canım takmamaya Çalış kafana akışına bırak rabbim hayırlısını nasip etsin ben adetim geçtikten bir gün sonra test yapmıştım çok silik çıkmıştı 1 hafta sonra kan testi yaptık 1880 gibi bşy çıktı ama bebek bi hafta görünmedi hiç takma Allah’a güven güzel olacak diye pozitif enerji yolla kuzum biliyorsun stres herşeyin düşmanı iyiyken bile kötü oluyoruz stres yapmaktan çok düşünmekten inşallah herşey güzel olacak :36::dua:

Canım takmamaya Çalış kafana akışına bırak rabbim hayırlısını nasip etsin ben adetim geçtikten bir gün sonra test yapmıştım çok silik çıkmıştı 1 hafta sonra kan testi yaptık 1880 gibi bşy çıktı ama bebek bi hafta görünmedi hiç takma Allah’a güven güzel olacak diye pozitif enerji yolla kuzum biliyorsun stres herşeyin düşmanı iyiyken bile kötü oluyoruz stres yapmaktan çok düşünmekten inşallah herşey güzel olacak :KK36::dua:
Haklısınız valla bende normalde böyle bi insan değilim ama ne bilim güçsüz kaldım .
Ama kendime geldim bugün test bile yapmadım şaşırılcak bişey :)
1 hafta boyunca yapmıcamda ..
hersey Allahtan ne diyim olcakla ölene manii olamam ..

Haklısınız valla bende normalde böyle bi insan değilim ama ne bilim güçsüz kaldım .
Ama kendime geldim bugün test bile yapmadım şaşırılcak bişey :)
1 hafta boyunca yapmıcamda ..
hersey Allahtan ne diyim olcakla ölene manii olamam ..
Anlıyorum canım kolay şeyler yaşamadın inşallah güzel şeyler olur bundan sonrası için doktoruna gidince de hem bebeğini görür hem kalp atışlarını duyarsın inşallah :dua:

Back