Şu durumda keşke olsam diyorumHayırdır?
Regl mi oldun
Ne olduğunu anlatırsan, rahatlatabiliriz seni belkiŞu durumda keşke olsam diyorum
Noldu anlamıyorum ki
İyiyim canım çok şükürHamdolsun bugünüme canım benim, sen nasılsın
Ne olmuş yahu, banada anlatınBugün mesajlarını okudum ...Peki doktora gittin mi?
Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıneNe olduğunu anlatırsan, rahatlatabiliriz seni belki
Tekrar kan testi yaptırdında, değerin katlanışında sıkıntı mı var
Daha regl günüm bugun .Bugün mesajlarını okudum ...Peki doktora gittin mi?
Dış gebelik idrar testinden anlaşılmaz ki, en fazla kimyasal gebelik olmuştur.Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı
Dış gebelikten korkuyorum
Eşimde burda değil
Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı
Dış gebelikten korkuyorum
Eşimde burda değil
Kendini yıpratma canım idrar testine güven olmazDaha regl günüm bugun .
Doktora gitsem şuan bişey diyemezmiş regl geçmediği için zaten eşimde burda değil . Gittiğim dıktor bana baya uzak
Hem idrar testi için erken değil mi daha bugün adet günüymüşDış gebelik idrar testinden anlaşılmaz ki, en fazla kimyasal gebelik olmuştur.
Dış gebelikte koyuluk devam eder. Korkacak birşey yok kuzucum.
Kimyasal olsun valla hiç üzülmemDış gebelik idrar testinden anlaşılmaz ki, en fazla kimyasal gebelik olmuştur.
Dış gebelikte koyuluk devam eder. Korkacak birşey yok kuzucum.
Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zatenHem idrar testi için erken değil mi daha bugün adet günüymüş
Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorumBu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten
İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.Hem idrar testi için erken değil mi daha bugün adet günüymüş
Oğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.
Ve sabah aç karına, ilk idrarla yapılması lazım.
Bu yüzden en mantıklısı, kanda baktırmak.
Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorum
Programdan dolayı onlar gözükmüyor.Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorum
Bu testler güvenilir olanlar değil canım, kanda bakılana kadar hiçbir önemi yok.Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten
Ben bide bu ay ovulasyonla takip ettin ya yumurtanın ne zaman çatladığını bile biliyorum ..Oğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.
Bence boşa üzülüyorsunProgramdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdısilikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?