Aynen öyle canımOğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.
Dış gebelik belli olmazsa oh içim rahatladı valla kimyasal olursa olsun çokta öenmli değilBu testler güvenilir olanlar değil canım, kanda bakılana kadar hiçbir önemi yok.
Fakat dış gebelikle alakası olmayan bir durum olduğunu, tekrar tekrar yineliyorum.
Ancak ve ancak kanda 2 kattan fazla artış ve vajinal usg ile anlaşılabilir. Kanda fazla artış olsa, kopkoyu çift çizgi olurdu.
KeşkeBence boşa üzülüyorsun
Yinede çok erken canımBen bide bu ay ovulasyonla takip ettin ya yumurtanın ne zaman çatladığını bile biliyorum ..
Diğer gebeliğimde mesela yine silikti ama gün geçtikçe koyulaşmıştı
Hastanede idrar testi yaparlarmı acaba benden kan alınmıcakmış nasıl anlıcak bunlar anlamadım kiYinede çok erken canım
Yani kan testi garantidir ama idrarın garantisi yok
Sağlık ocağı bile yapıyor canımHastanede idrar testi yaparlarmı acaba benden kan alınmıcakmış nasıl anlıcak bunlar anlamadım ki
Sağlık ocağı bile yapıyor canımHastanede idrar testi yaparlarmı acaba benden kan alınmıcakmış nasıl anlıcak bunlar anlamadım ki
Damar patlıyor diye mi?Hastanede idrar testi yaparlarmı acaba benden kan alınmıcakmış nasıl anlıcak bunlar anlamadım ki
3 tane patlattılar dedim ya ikisi kol diğeri el üstüDamar patlıyor diye mi?
Kol yerine, elin üstünden alsınlar
Kuzum bisey soyliyim mi, bu testlere fazla guvenip uzulme hic.Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdısilikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde
Kan veremıyorum canım ama söyle bir şey var resim gönderdim ya demin orda mesela sabah yaptıgım idrar çok koyuydu ve resmen çizgi çıkmadı .Kuzum bisey soyliyim mi, bu testlere fazla guvenip uzulme hic.
Bizzat arkadasimda bir olay yasadik.
Idrar yogunlugu cok onemli gebeligin ilk evresinde. Idrarin ne kadar seyrelirse testteki cizgi o kadar silik cikar.
Test illa yapacaksan. Hergun ilk idrar ile ayni saatte yapmalisin.
Ama tabi ki kesin sonucu kan testi soyler. Dis gebelik denilemez bu testler ile. Gonlunu ferah tut verebiliyorsan iki gunde bir kan ver canim.
Bu sekilde anlasilmaz ki, dis gebelikte kan degerlerin yukselir yukselir ama sonu kotu olur. Yukselis olsa silik olmazdi surekli koyulasir usg kontrolun vs anlasilirdi. Ben umuyorum ki dis gebelik degil onu gectim,kimyasal diye de dusunmuyorum.Kan veremıyorum canım ama söyle bir şey var resim gönderdim ya demin orda mesela sabah yaptıgım idrar çok koyuydu ve resmen çizgi çıkmadı .
Ama akşam yaptıgım açık renkliydi ve sabahkinden koyu çıktı
Dış gebelik böyle anlaşılmıyorsa inan içim rahatladı . Ben dış gebelik diye çok üzüldüm
Bide kötü kötü şeyler okudum aman Allahım Allah koruusn ..
ben şuan bu testlerle takipte kalayım . Regl gelirse amennallah gelmezse ağrım sızımda olmazsa bi süre beklicem sonra doktora gitcem .
Dualarınızı lütfen eksik etmeyin
Silik çıkan sabah ilk idrarla yaptıgım amaH E arkadasimda yasadigimiz olayi yazmamisim ya..
Onunda silik cikti adete 6 gun vardi kesin. Doktor kontrolundeydi eminiz.
Neyse 5 kala sabah yapmis silik, 5 kala aksam yapti cizgi yok gibi bisey cikti. Basladi bende kesin yok yanildik demeye. Neyse dedim onada, erken evrede idrar yogunlugu cok etkiler diye. 4 kala tekrar yapti sabah bir onceki gune gore hemen hemen ayni ama 1 tik koyu diyebiliriz.
Ayni gun aksam yine silik cunku hcg idrarda yeterli miktarda yok vs vs..diye gitti. simdi 4 ayi gecti gebeligi cok sukur. Demem o ki suan cok yeni, ictigin 1 bardak su bile idrarinu seyreltiyor ve daha silik cikmasina sebeb oluyor.
Pazar günü kan verdim canım 58 . Ama hastanede dedilerki bir daha senden kan alınmayacak adını sisteme kaydettim dediBu sekilde anlasilmaz ki, dis gebelikte kan degerlerin yukselir yukselir ama sonu kotu olur. Yukselis olsa silik olmazdi surekli koyulasir usg kontrolun vs anlasilirdi. Ben umuyorum ki dis gebelik degil onu gectim,kimyasal diye de dusunmuyorum.
En guzeli musait oldugun ilk anda bir kan ver. Dualarim seninle. Rabbim yuzunu guldursun kalbini ferahlatsin gonlunden geceni en guzel sekilde sana nasip eylesin insallah canim benim.
Simdi gordum canim testlerinide. Evet dedigin gibi 5 kaladan baslamis, bugun biraz silinmis gibi. Ama su var bu testler emin ol kesin guvenilir degil. Cok fazla tecrube ettim bu testlerin hata payini ben. Lutfen verebildigin ilk an kan ver. Ve ilk degerine ve gecen gun sayisina gore artis normal mi degil mi kontrol et. Ozelde veremez misin.Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten
İdrar testi kesin sonuç vermez canım, tüp bebek de dahi kan testini en fazla 3 kez ister doktor. 10.12. Ve 16. GünKan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı
Dış gebelikten korkuyorum
Eşimde burda değil
Sağol canım dua et nolur hakkımda hayırlısı neyse o olsunİdrar testi kesin sonuç vermez canım, tüp bebek de dahi kan testini en fazla 3 kez ister doktor. 10.12. Ve 16. Gün
Kötü düşünme, inşallah saglıklı bir gebeliktir. Bir doktora git, böyle kendini üzersin. Rabbim yardımcın olsun
Insallah kuzum insallah. Dis gebeligin bu kaset testlerle anlasilmasi imkansiz birsey. Belki de bugun sabah ki testte sorun vardi ? Bu da olabilir cunku aksam ki gayet iyi durumda. Kalbini ferah tut canimSilik çıkan sabah ilk idrarla yaptıgım ama
Bu diğeride akşam kimbikir neler yedim içtimo silik çıksa anlarımda ..
İnşallah benımkide arkadaşın ki gibi olru canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?