- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Cebinden vereceğine cebine koysaydın poşetiCebimden verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cebinden vereceğine cebine koysaydın poşetiCebimden verdim
Adın üstünde yarışma bu tabi olacak birinciHerkes 1.olmayı istiyor ,ne ilginç
Eşim markete giderken evden çanta falan getiriyor, ben aceleden çıktım evden. Poşetin bile barkotunu okutuyorlarCebinden vereceğine cebine koysaydın poşeti
Benim bez çantam var.Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diyeSonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayıEşim markete giderken evden çanta falan getiriyor, ben aceleden çıktım evden. Poşetin bile barkotunu okutuyorlar
O zaman devlet her aileye bez çanta versin
Napak 2.mi olmak isteyektabi 1.olmayi isticezHerkes 1.olmayı istiyor ,ne ilginç
Bizde de galiba poseti satma isi start aldiBenim bez çantam var.Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diyeSonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı
Unlayarak koyuyorum, ayriyeten ben meyveli, damla çikolatalı keklerin hamurunu koyu yaparım cıvık olursa çok çabuk dibe iniyor :) akışkan kekte o üzümlerin üstte durması mümkün değiloooo süslü şef oooo
yaa şey sorucam damla çikolatalı mı? meyveli mi? kekin ortasında tutmayı nasıl başarıyorsun?
ben çikolata da meyve de koysam dibe çöküp kalıba yapışıyor
unlasam da sonuç aynı oluyor işin sırrını ver piliz
Saolasın çikiletam :) senin de ellerine sağlık afiyet olsun yarasın oğlanlarına ve kızçeneMerhabalar herkesemakyajkolik yavru kus ellerine saglik ben de portakalli kek yapiyorum bebelere
Nazara geldin benceBenim bez çantam var.Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diyeSonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı
Kek mi varmıs kaçırmışım nasıl oldu anlamadımSunum senden sorulur,o keki öyle kalp şeklinde sunmak hiç aklıma gelmemişti.
2 dilimini sen yemişsin zaten
Cantanem yarışma için uğraşmış acıkmıştır dalmıştır keke
Minik meleklerim de tembellikten kek yapmıyordur O da dalmıştır
Zipzip te zıplaya zıplaya acıkmıştır O da dalmıştır
Nevoş ta gizliden aşırmıştır
Bana kalmamıştır ki
Kuru iftira kırıntı bilem almadımSunum senden sorulur,o keki öyle kalp şeklinde sunmak hiç aklıma gelmemişti.
2 dilimini sen yemişsin zaten
Cantanem yarışma için uğraşmış acıkmıştır dalmıştır keke
Minik meleklerim de tembellikten kek yapmıyordur O da dalmıştır
Zipzip te zıplaya zıplaya acıkmıştır O da dalmıştır
Nevoş ta gizliden aşırmıştır
Bana kalmamıştır ki
Yok kusum bizim yufkaciya inecegim sariyere hazir yufka almak istemiyorum yarin veya pazar alicam dagin basina tasininca medeniyetten uzak kaldim yufkalardan daHoşgeldin cancağızımNe yaptın tarifini ekledin mi:)
Ben kızlara her işi yaptırdım canım)Bu yıl sınavları olduğu için Eylül'den beri her işi ben yapıyorum:)Yani yapırmak lazım.Gelişimleri için bile bu çok önemli:)Bizim annemle zamaninda bunun icin cok kavgamiz oldu ondan sebep hic sevmiyorum temizligi hele toz almaktan nefret ediyorum....
Cocuguma kucukten oyun kibi ufak tefek seylerle baslangic yaptik.. simdi de iste makineyi bosaltma camasir katlama gibi oyunlar oynuyoruz... bakalim insallah buyuyunce rahatlatir beni... gecen tutturmus utu yapicam yav bi git elin yanar isim cabuk bitsin diye oteledim... buyuyunce de anne dersim var anne suraya gitcem anne arkadaslarimla buluscam yapamam dersin dedim... yook demem dedi ama bakalim:)
Aynen çok heyecan yaptımHeyecanlandın tabiiii
Aynı fikirdeyim.Oğlum bu yıl benim elim ayağım oldu.Eşim diyor kız gibi yetiştiriyorsunBenim oglanlar cok guzel toz aliyo nevobiz gormedik gormedik gelecek nesiller bari ev isi yapan erkek gorsun dimj
Senin böreği göremedimC A N O tabakları tanıdım A101 den almışsınKeklerde de ben almıştım ,ben 2.olmuştum ,sana da uğur getirir inşallahsen de 2.olursun belki,1.ben olayım
Hiç kimse istemiyor.Vermem onu kimselereBilmemko,aklımda 1 tarif var ,Nevoş a isteyen olursa ver dedim,kimse istememişYapan olsa da yapmasam
Kalmışsa alsınlarBen öğlen 1 tane aldım öğle sonu 1 gibi gittim bitmişEvet dün aldım, çok da güzeller. Sen 2. Oldun bende 1. Olayım ne var yanı
Gidip herkes tabak alacak, reklam yaptık
Benim bez çantam var.Ama daha alışamadım unutuyorumCebinden vereceğine cebine koysaydın poşeti