• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Cebinden vereceğine cebine koysaydın poşeti:dondurma:
Eşim markete giderken evden çanta falan getiriyor, ben aceleden çıktım evden. Poşetin bile barkotunu okutuyorlar:KK34:
O zaman devlet her aileye bez çanta versin

Eşim markete giderken evden çanta falan getiriyor, ben aceleden çıktım evden. Poşetin bile barkotunu okutuyorlar:KK34:
O zaman devlet her aileye bez çanta versin
Benim bez çantam var.:KK45:Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diye:KK45:Sonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı:skandal:

Benim bez çantam var.:KK45:Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diye:KK45:Sonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı:skandal:
Bizde de galiba poseti satma isi start aldi:KK51:

oooo süslü şef oooo:kk77:
yaa şey sorucam damla çikolatalı mı? meyveli mi? kekin ortasında tutmayı nasıl başarıyorsun?
ben çikolata da meyve de koysam dibe çöküp kalıba yapışıyor :kızgın:
unlasam da sonuç aynı oluyor işin sırrını ver piliz:KK15:
Unlayarak koyuyorum, ayriyeten ben meyveli, damla çikolatalı keklerin hamurunu koyu yaparım cıvık olursa çok çabuk dibe iniyor :) akışkan kekte o üzümlerin üstte durması mümkün değil :D

Merhabalar herkese:halay:makyajkolik yavru kus ellerine saglik :KK200:ben de portakalli kek yapiyorum bebelere:KK45:
Saolasın çikiletam :) senin de ellerine sağlık afiyet olsun yarasın oğlanlarına ve kızçene ;)

Nazara geldin bence :KK70::KK70:

Sunum senden sorulur,o keki öyle kalp şeklinde sunmak hiç aklıma gelmemişti.:rapci:
2 dilimini sen yemişsin zaten :skandal:
Cantanem yarışma için uğraşmış acıkmıştır dalmıştır keke:skandal:
Minik meleklerim de tembellikten kek yapmıyordur O da dalmıştır :skandal:
Zipzip te zıplaya zıplaya acıkmıştır O da dalmıştır :skandal:
Nevoş ta gizliden aşırmıştır :skandal:
Bana kalmamıştır ki:skandal:
Kek mi varmıs kaçırmışım nasıl oldu anlamadım :skandal:

Sunum senden sorulur,o keki öyle kalp şeklinde sunmak hiç aklıma gelmemişti.:rapci:
2 dilimini sen yemişsin zaten :skandal:
Cantanem yarışma için uğraşmış acıkmıştır dalmıştır keke:skandal:
Minik meleklerim de tembellikten kek yapmıyordur O da dalmıştır :skandal:
Zipzip te zıplaya zıplaya acıkmıştır O da dalmıştır :skandal:
Nevoş ta gizliden aşırmıştır :skandal:
Bana kalmamıştır ki:skandal:
Kuru iftira kırıntı bilem almadım :(

Bizim annemle zamaninda bunun icin cok kavgamiz oldu ondan sebep hic sevmiyorum temizligi hele toz almaktan nefret ediyorum....
Cocuguma kucukten oyun kibi ufak tefek seylerle baslangic yaptik.. simdi de iste makineyi bosaltma camasir katlama gibi oyunlar oynuyoruz... bakalim insallah buyuyunce rahatlatir beni... gecen tutturmus utu yapicam yav bi git elin yanar isim cabuk bitsin diye oteledim... buyuyunce de anne dersim var anne suraya gitcem anne arkadaslarimla buluscam yapamam dersin dedim... yook demem dedi ama bakalim:)
Ben kızlara her işi yaptırdım canım)Bu yıl sınavları olduğu için Eylül'den beri her işi ben yapıyorum:)Yani yapırmak lazım.Gelişimleri için bile bu çok önemli:)
Oğluma bile yaptırıyorum.Yerde bir şey görsün hemen koşup süpürgeyi götürüyor.Bu akşam illa tutturdu makarna yapacağım.Kontrolümde bize makarna yaptı.Yerken diyor ki anne senin yaptığından bile güzel olmuş.Yani bu öz güvenleri için bile çok faydalı:)

Benim oglanlar cok guzel toz aliyo nevo:KK70:biz gormedik gormedik gelecek nesiller bari ev isi yapan erkek gorsun dimj:KK70:
Aynı fikirdeyim.Oğlum bu yıl benim elim ayağım oldu.Eşim diyor kız gibi yetiştiriyorsun:70:

Evet dün aldım, çok da güzeller. Sen 2. Oldun bende 1. Olayım ne var yanı :KK70:
Gidip herkes tabak alacak, reklam yaptık :KK53:
Kalmışsa alsınlar:70:Ben öğlen 1 tane aldım öğle sonu 1 gibi gittim bitmiş:skandal:

Back