Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sunum senden sorulur,o keki öyle kalp şeklinde sunmak hiç aklıma gelmemişti. 2 dilimini sen yemişsin zaten Cantanem yarışma için uğraşmış acıkmıştır dalmıştır keke Minik meleklerim de tembellikten kek yapmıyordur O da dalmıştır Zipzip te zıplaya zıplaya acıkmıştır O da dalmıştır Nevoş ta gizliden aşırmıştır Bana kalmamıştır ki
Sunum senden sorulur,o keki öyle kalp şeklinde sunmak hiç aklıma gelmemişti. 2 dilimini sen yemişsin zaten Cantanem yarışma için uğraşmış acıkmıştır dalmıştır keke Minik meleklerim de tembellikten kek yapmıyordur O da dalmıştır Zipzip te zıplaya zıplaya acıkmıştır O da dalmıştır Nevoş ta gizliden aşırmıştır Bana kalmamıştır ki
Sen demeseydin kalp şeklinde olduğunu hiç farketmedim öylesine koyduydum ben :) İyi fikirmiş ama tuttum bunu , sunumcu ben nasıl da farketmedim ki Dilimini kapan gitti diyorsun Evet kırıntılardan anlamalıydım
oooo süslü şef oooo yaa şey sorucam damla çikolatalı mı? meyveli mi? kekin ortasında tutmayı nasıl başarıyorsun? ben çikolata da meyve de koysam dibe çöküp kalıba yapışıyor unlasam da sonuç aynı oluyor işin sırrını ver piliz