• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür:)
Benim kızlarla temizlik yapıyoruz.Sınavlar bitti birazda bana çalışın dedim:)
Sen nasılsın pek denk gelmiyoruz:)
İyi yapiyon yaptiklari sana ogrendikleri kendilerine dimi ama:KK53:
Ben de iyim yarin cumartesi pazar ya simdiden kara kara dusunuyorum:KK70:

Şüpheye düştüm aslında acaba O mu diye,boydan görmüştüm de yüzünü tam bilmiyordum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yok canım değildir dedim :confused:Ne diyelim maşallah :nazar:
Genç çıtır bir anne:)
Benden büyük ama benden küçük duruyor:)
Maşaallah diyelim:nazar:

İyi yapiyon yaptiklari sana ogrendikleri kendilerine dimi ama:KK53:
Ben de iyim yarin cumartesi pazar ya simdiden kara kara dusunuyorum:KK70:
Eylül' den beri ben yapıyorum.Bugünde onlar yapsın:)
Ayyy Allah kolaylık versin:60:

İnşaallah canım:)
Çok iyi oluyor:)
Bizim annemle zamaninda bunun icin cok kavgamiz oldu ondan sebep hic sevmiyorum temizligi hele toz almaktan nefret ediyorum....
Cocuguma kucukten oyun kibi ufak tefek seylerle baslangic yaptik.. simdi de iste makineyi bosaltma camasir katlama gibi oyunlar oynuyoruz... bakalim insallah buyuyunce rahatlatir beni... gecen tutturmus utu yapicam yav bi git elin yanar isim cabuk bitsin diye oteledim... buyuyunce de anne dersim var anne suraya gitcem anne arkadaslarimla buluscam yapamam dersin dedim... yook demem dedi ama bakalim:)

Bizim annemle zamaninda bunun icin cok kavgamiz oldu ondan sebep hic sevmiyorum temizligi hele toz almaktan nefret ediyorum....
Cocuguma kucukten oyun kibi ufak tefek seylerle baslangic yaptik.. simdi de iste makineyi bosaltma camasir katlama gibi oyunlar oynuyoruz... bakalim insallah buyuyunce rahatlatir beni... gecen tutturmus utu yapicam yav bi git elin yanar isim cabuk bitsin diye oteledim... buyuyunce de anne dersim var anne suraya gitcem anne arkadaslarimla buluscam yapamam dersin dedim... yook demem dedi ama bakalim:)
Dogru valla o yasa gelmeden calistirmak gerek:KK70::KK70:

oooo süslü şef oooo:kk77:
yaa şey sorucam damla çikolatalı mı? meyveli mi? kekin ortasında tutmayı nasıl başarıyorsun?
ben çikolata da meyve de koysam dibe çöküp kalıba yapışıyor :kızgın:
unlasam da sonuç aynı oluyor işin sırrını ver piliz:KK15:
Acaba kekin kıvamından mı?Cıvıklığını nasıl yapıyorsun katıysa biraz cıvıltsan ,cıvıksa biraz daha mı katı yapsan?:KK64:

Evet dün aldım, çok da güzeller. Sen 2. Oldun bende 1. Olayım ne var yanı :KK70:
Gidip herkes tabak alacak, reklam yaptık :KK53:
Bomba sorum geliyor?

Tabaklar için poşet parası verdin mi?Evden mi götürdün poşetini?:KK45:

Back