Benim bez çantam var.Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diyeSonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bez çantam var.Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diyeSonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı
Tamam canım bekliyorumYok kusum bizim yufkaciya inecegim sariyere hazir yufka almak istemiyorum yarin veya pazar alicam dagin basina tasininca medeniyetten uzak kaldim yufkalardan da
Evet de ben onu bana yardim etsin isimi yapsin buyuyunce bana baksin diye yapmadim.. haa yaparsa kar sayarim canim..Ben kızlara her işi yaptırdım canım)Bu yıl sınavları olduğu için Eylül'den beri her işi ben yapıyorum:)Yani yapırmak lazım.Gelişimleri için bile bu çok önemli:)
Oğluma bile yaptırıyorum.Yerde bir şey görsün hemen koşup süpürgeyi götürüyor.Bu akşam illa tutturdu makarna yapacağım.Kontrolümde bize makarna yaptı.Yerken diyor ki anne senin yaptığından bile güzel olmuş.Yani bu öz güvenleri için bile çok faydalı:)
Baharda yapalım:)Nevo pasta kategorisi olacak mi acep recep
Yok işte ben öyle yapmıyorum.Geçen yaz oğlumu kızlarla beraber dikiş öğrensin diye dolgu oyuncak kursuna yolladım:)Eşime diyorum umarım gelin bu eğitimden memnun olur.Ya derse bu her şeyi biliyor işime çok karışıyorEvet de ben onu bana yardim etsin isimi yapsin buyuyunce bana baksin diye yapmadim.. haa yaparsa kar sayarim canim..
Ama alissin o konuda haklisin..
Benimki de bugun babasina hasta corbasi yapti benim kontrolumde
Baba cok guzel olmus demi diye diye ictik
Ogluma bile derken zaten anneler bu duruma getiriyor canim... yapsinlar tabi erkek kiz fark etmez
Insallah onlara gore de kiz erkek denk gelir canim yaaa... :)Yok işte ben öyle yapmıyorum.Geçen yaz oğlumu kızlarla beraber dikiş öğrensin diye dolgu oyuncak kursuna yolladım:)Eşime diyorum umarım gelin bu eğitimden memnun olur.Ya derse bu her şeyi biliyor işime çok karışıyor
Niye ki illa cilekli mi olmasi gerekcikiletali muzlu portakalli kivili ne bileyim seker hamurlu bi suru cesit varBaharda yapalım:)
Benim erkek kardeşimde çok beceriklidir.Eşi çalışıyor.Birbirlerine çok güzel yardım ediyorlar.Çok memnun oluyoruz.Insallah onlara gore de kiz erkek denk gelir canim yaaa... :)
Şeker hamurluları dahil etmiyoruz ama haklısın olabilir:)Ama işte baharda olsa portakal,kivi,muz hepsi olurdu:)Niye ki illa cilekli mi olmasi gerekcikiletali muzlu portakalli kivili ne bileyim seker hamurlu bi suru cesit var
Cocostar pasta var kostebek pasta var var oglu var yani yapsk yeaaŞeker hamurluları dahil etmiyoruz ama haklısın olabilir:)Ama işte baharda olsa portakal,kivi,muz hepsi olurdu:)
Çünkü şeker hamurlu daha iddialı olur.Sonra 1. belli 2. kim diye yarışma yaparız:)Cocostar pasta var kostebek pasta var var oglu var yani yapsk yeaa
Seker hamurluyu niye dahil etmiyoz acep
Aynen çok heyecan yaptım
Ben de dün gittiğimde ne kase vardı, ne yemek tabagı nede tatlı. Hepsi bitmiştiKalmışsa alsınlarBen öğlen 1 tane aldım öğle sonu 1 gibi gittim bitmiş
Canım bugüne hiç kalmaz dün 1 saat sonra gittim sadece küçük servislerden 4 tane kalmıştı birini aldım:)
Ben de dün gittiğimde ne kase vardı, ne yemek tabagı nede tatlı. Hepsi bitmişti
Makarna tabagı bile sade 1tane beyaz kalmıştı
Sırada 1-2 tane doktor, mühendis var, gözüm tutmazsa istişare yaparızNe demişim ki ben
Ben çok sessiz bir kişiyim.Kimsenin etkisinin altında kalmam,benden pamuk gibi kaynana olur Nevoş iftira atıyor banaAklına avatarında kızlarını gördüğümden yazıyorum sanma
Avatardaki kızları değil ki birisi kendisi zaten
O kadar çabuk unuttun yani Neyse son cümleyle yumuşadım hadiŞüpheye düştüm aslında acaba O mu diye,boydan görmüştüm de yüzünü tam bilmiyordum
Yok canım değildir dedim Ne diyelim maşallah
Genç çıtır bir anne:)
Benden büyük ama benden küçük duruyor:)
Maşaallah diyelim
Vuso 40 ney kiz 25 bile gostermiyonmasallah
1 buçuk senedir halt etmişim gelmemekle Herkes 40 oldun deyip beni sendroma sokacak Ben her gün bir bukle iltifat alayım sizden
Oyyy Canımsın yaVuso 40 ney kiz 25 bile gostermiyonmasallah
Bak biz seni nasıl motive ediyoruzHergün gel biz sana ne iltifatlar ederiz
1 buçuk senedir halt etmişim gelmemekle Herkes 40 oldun deyip beni sendroma sokacak Ben her gün bir bukle iltifat alayım sizden