- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
İyi yapiyon yaptiklari sana ogrendikleri kendilerine dimi amaİyiyim canım çok şükür:)
Benim kızlarla temizlik yapıyoruz.Sınavlar bitti birazda bana çalışın dedim:)
Sen nasılsın pek denk gelmiyoruz:)
Genç çıtır bir anne:)Şüpheye düştüm aslında acaba O mu diye,boydan görmüştüm de yüzünü tam bilmiyordum
Yok canım değildir dedimNe diyelim maşallah
Eylül' den beri ben yapıyorum.Bugünde onlar yapsın:)İyi yapiyon yaptiklari sana ogrendikleri kendilerine dimi ama
Ben de iyim yarin cumartesi pazar ya simdiden kara kara dusunuyorum
Ayy benim kiz da buyuse de ben de ev isi yaptirsamEylül' den beri ben yapıyorum.Bugünde onlar yapsın:)
Ayyy Allah kolaylık versin
İnşaallah canım:)Ayy benim kiz da buyuse de ben de ev isi yaptirsam
Bizim annemle zamaninda bunun icin cok kavgamiz oldu ondan sebep hic sevmiyorum temizligi hele toz almaktan nefret ediyorum....İnşaallah canım:)
Çok iyi oluyor:)
Heyecanlandın tabiiii
Dogru valla o yasa gelmeden calistirmak gerekBizim annemle zamaninda bunun icin cok kavgamiz oldu ondan sebep hic sevmiyorum temizligi hele toz almaktan nefret ediyorum....
Cocuguma kucukten oyun kibi ufak tefek seylerle baslangic yaptik.. simdi de iste makineyi bosaltma camasir katlama gibi oyunlar oynuyoruz... bakalim insallah buyuyunce rahatlatir beni... gecen tutturmus utu yapicam yav bi git elin yanar isim cabuk bitsin diye oteledim... buyuyunce de anne dersim var anne suraya gitcem anne arkadaslarimla buluscam yapamam dersin dedim... yook demem dedi ama bakalim:)
Benim oglanlar cok guzel toz aliyo nevoİnşaallah canım:)
Çok iyi oluyor:)
Acaba kekin kıvamından mı?Cıvıklığını nasıl yapıyorsun katıysa biraz cıvıltsan ,cıvıksa biraz daha mı katı yapsan?oooo süslü şef oooo
yaa şey sorucam damla çikolatalı mı? meyveli mi? kekin ortasında tutmayı nasıl başarıyorsun?
ben çikolata da meyve de koysam dibe çöküp kalıba yapışıyor
unlasam da sonuç aynı oluyor işin sırrını ver piliz
Yavru katilacak misin sen deC A N O tabakları tanıdım A101 den almışsın Keklerde de ben almıştım ,ben 2.olmuştum ,sana da uğur getirir inşallah sen de 2.olursun belki,1.ben olayım
Bilmemko,aklımda 1 tarif var ,Nevoş a isteyen olursa ver dedim,kimse istememişYavru katilacak misin sen de
Evet dün aldım, çok da güzeller. Sen 2. Oldun bende 1. Olayım ne var yanıC A N O tabakları tanıdım A101 den almışsın Keklerde de ben almıştım ,ben 2.olmuştum ,sana da uğur getirir inşallah sen de 2.olursun belki,1.ben olayım
Bu sefer katil bari belki bana sans getirirsin 1.olurumBilmemko,aklımda 1 tarif var ,Nevoş a isteyen olursa ver dedim,kimse istememişYapan olsa da yapmasam
Bomba sorum geliyor?Evet dün aldım, çok da güzeller. Sen 2. Oldun bende 1. Olayım ne var yanı
Gidip herkes tabak alacak, reklam yaptık
Cebimden verdimBomba sorum geliyor?
Tabaklar için poşet parası verdin mi?Evden mi götürdün poşetini?
Herkes 1.olmayı istiyor ,ne ilginçBu sefer katil bari belki bana sans getirirsin 1.olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?