Dun diyetisyene gittim. Diyet listesi yazdi. Olctu bicti neyse, vucut kitle indeksim normalmis. Ama vucudumdaki yag orani fazla cikti. Bel ve gobekten rahatsiz oldugum icin oraya yogunlasalim dedi. 15 gunlukte spor programina dahil oldum evime donene kadar. Diyeti pek uygulayamayacagim malumm
Oncelik yag oranimi normale dondurmemiz ve Ideal kilom icin 6 kilo vermem lazimmis, oyle iste yazam dedim
Benim king hesabım var silinmiyor :))
Basta 1000 oynadım telefon değişince king hesabı actım simdi canım sıkılınca yüklüyorum kaldıgımı yerden devam ediyorum
Ya subatta zaten Nevreste
teyzemle basliycaz insallah. 3 haftaligina ablama geldim o gazladi beni diyetisyene goturdu, ordanda takti pesine spor salonuna 15 gunluk basladim.
Yoksa subatta baslicaktim ben ya neyse diyeti yapmasamda en azindan spor simdilik kilo almami engeller.
Ama bekledigim kilodan az ciktim cok sevindim.
Ya subatta zaten Nevreste
teyzemle basliycaz insallah. 3 haftaligina ablama geldim o gazladi beni diyetisyene goturdu, ordanda takti pesine spor salonuna 15 gunluk basladim.
Yoksa subatta baslicaktim ben ya neyse diyeti yapmasamda en azindan spor simdilik kilo almami engeller.
Ama bekledigim kilodan az ciktim cok sevindim.
Benim king hesabım var silinmiyor :))
Basta 1000 oynadım telefon değişince king hesabı actım simdi canım sıkılınca yüklüyorum kaldıgımı yerden devam ediyorum