• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Dun diyetisyene gittim. Diyet listesi yazdi. Olctu bicti neyse, vucut kitle indeksim normalmis. Ama vucudumdaki yag orani fazla cikti. Bel ve gobekten rahatsiz oldugum icin oraya yogunlasalim dedi. 15 gunlukte spor programina dahil oldum evime donene kadar. Diyeti pek uygulayamayacagim malumm:KK53:
Oncelik yag oranimi normale dondurmemiz ve Ideal kilom icin 6 kilo vermem lazimmis, oyle iste yazam dedim:olamaz:
Diyet topine geri dön canım en iyisi :D

Bide yanlışlıkla telden silmiştim geçen sene oda 600 'e filan yakındı :KK70: acayip hırs yapıyorum oynarken :KK70::KK30:
Benim king hesabım var silinmiyor :))
Basta 1000 oynadım telefon değişince king hesabı actım simdi canım sıkılınca yüklüyorum kaldıgımı yerden devam ediyorum

Diyet topine geri dön canım en iyisi :KK70:
Ya subatta zaten Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. teyzemle basliycaz insallah. :KK53: 3 haftaligina ablama geldim o gazladi beni diyetisyene goturdu, ordanda takti pesine spor salonuna 15 gunluk basladim.:ıslık:
Yoksa subatta baslicaktim ben ya:KK70: neyse diyeti yapmasamda en azindan spor simdilik kilo almami engeller.
Ama bekledigim kilodan az ciktim cok sevindim. :KK71:

Ya subatta zaten Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. teyzemle basliycaz insallah. :KK53: 3 haftaligina ablama geldim o gazladi beni diyetisyene goturdu, ordanda takti pesine spor salonuna 15 gunluk basladim.:ıslık:
Yoksa subatta baslicaktim ben ya:KK70: neyse diyeti yapmasamda en azindan spor simdilik kilo almami engeller.
Ama bekledigim kilodan az ciktim cok sevindim. :KK71:
Olsun yinede birlikte vereceğimiz 3-5 kilomuz olur:)

Benim king hesabım var silinmiyor :))
Basta 1000 oynadım telefon değişince king hesabı actım simdi canım sıkılınca yüklüyorum kaldıgımı yerden devam ediyorum

Benşmde king zaten oradan oynuyorum bilseydşm devam ederdim gitti deyip gene baştan oynadım tühh banaa :kızgın::kızgın:

Ondan mı yapamıyorsun, anladım :KK45:

Valalhi ondan bide çok fazla katılmama kararım var gerçi katıldım aradada

Benşmde king zaten oradan oynuyorum bilseydşm devam ederdim gitti deyip gene baştan oynadım tühh banaa :kızgın::kızgın:

Valalhi ondan bide çok fazla katılmama kararım var gerçi katıldım aradada
Ben hiç görmedim, demek ki daha önceleri katılmışsın, canın sag olsun abla. :KK60:

Back