NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.681 tontriko .!.: Sole yapimmi? Yaparsam ekleyim: ) nasilsa kimse benim tarifi almaz:)) Genişletmek için tıkla... Başka tarif istersen başka vereyim :)Ama o tarifte klasik bir tarif güzel bir sunumla efsane olur:)
tontriko .!.: Sole yapimmi? Yaparsam ekleyim: ) nasilsa kimse benim tarifi almaz:)) Genişletmek için tıkla... Başka tarif istersen başka vereyim :)Ama o tarifte klasik bir tarif güzel bir sunumla efsane olur:)
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.682 Nevreste .!.: Tamam birlikte yapalımHatta konu açmaya gerek yok buralardan devam ederizDiyette yaparız yemekte Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yarısma sonrası diyet hem sağlıklı yemek tarifleri de cıkar burdan :))
Nevreste .!.: Tamam birlikte yapalımHatta konu açmaya gerek yok buralardan devam ederizDiyette yaparız yemekte Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yarısma sonrası diyet hem sağlıklı yemek tarifleri de cıkar burdan :))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.683 Zipzip- .!.: Ben diyet grubundan mezun olunca kendimi buraya attım börek öğrencem Genişletmek için tıkla... Niye kep yok o zaman sende: ) seni ilk defa goruyorum sitede: )
Zipzip- .!.: Ben diyet grubundan mezun olunca kendimi buraya attım börek öğrencem Genişletmek için tıkla... Niye kep yok o zaman sende: ) seni ilk defa goruyorum sitede: )
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.157 598 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.684 Nevreste .!.: Yasmin senin tarifi verdim.Bundan sonra yapmayı geçiktirenlerin tarifide vereceğim ona göre:) Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın canım benim
Nevreste .!.: Yasmin senin tarifi verdim.Bundan sonra yapmayı geçiktirenlerin tarifide vereceğim ona göre:) Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın canım benim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.685 Zipzip- .!.: Tamam o zaman yarısma sonrası diyet hem sağlıklı yemek tarifleri de cıkar burdan :)) Genişletmek için tıkla... Diyet yemekleri yapalım
Zipzip- .!.: Tamam o zaman yarısma sonrası diyet hem sağlıklı yemek tarifleri de cıkar burdan :)) Genişletmek için tıkla... Diyet yemekleri yapalım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.686 yasminsay .!.: İyi yapmışsın canım benim Genişletmek için tıkla... İstersen başka tarif buluruz:)
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.687 tontriko .!.: Niye kep yok o zaman sende: ) seni ilk defa goruyorum sitede: ) Genişletmek için tıkla... Beceriksizim azıcıkta tariflere bakıyorum sohbet muhabbet ediyorum işte :)) Ben diyet topiğinde takıldım görmemen cook normal :)))
tontriko .!.: Niye kep yok o zaman sende: ) seni ilk defa goruyorum sitede: ) Genişletmek için tıkla... Beceriksizim azıcıkta tariflere bakıyorum sohbet muhabbet ediyorum işte :)) Ben diyet topiğinde takıldım görmemen cook normal :)))
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.561 132.157 598 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.688 Nevreste .!.: İstersen başka tarif buluruz:) Genişletmek için tıkla... Yapabilirsem ben bulur söylerim sana canım benim, tarif mi yok Olmadı, uydurmasyon yaparım
Nevreste .!.: İstersen başka tarif buluruz:) Genişletmek için tıkla... Yapabilirsem ben bulur söylerim sana canım benim, tarif mi yok Olmadı, uydurmasyon yaparım
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.136 1.423 60 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.689 Zipzip- .!.: Gider ablacım gider ne yiyorsun günlük :) Spor ya da yürüyüs yapıyor musun :) Genişletmek için tıkla... Öğlenleri yemek filan yemem atıltırma benimki.. Sporda yürüyüşte kk oturduğum yerden ama hareketliyimdir normalde. İyi yürürüm dıardayken tontriko .!.: Zipzip baci sen kimsin: ) Genişletmek için tıkla... Canım yaş kaç diyen eski zıpzıp değil:))
Zipzip- .!.: Gider ablacım gider ne yiyorsun günlük :) Spor ya da yürüyüs yapıyor musun :) Genişletmek için tıkla... Öğlenleri yemek filan yemem atıltırma benimki.. Sporda yürüyüşte kk oturduğum yerden ama hareketliyimdir normalde. İyi yürürüm dıardayken tontriko .!.: Zipzip baci sen kimsin: ) Genişletmek için tıkla... Canım yaş kaç diyen eski zıpzıp değil:))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.690 yasminsay .!.: Yapabilirsem ben bulur söylerim sana canım benim, tarif mi yok Olmadı, uydurmasyon yaparım Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşaallah
yasminsay .!.: Yapabilirsem ben bulur söylerim sana canım benim, tarif mi yok Olmadı, uydurmasyon yaparım Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşaallah
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.691 HanimKelesimiGetir .!.: Öğlenleri yemek filan yemem atıltırma benimki.. Sporda yürüyüşte kk oturduğum yerden ama hareketliyimdir normalde. İyi yürürüm dıardayken Genişletmek için tıkla... Anladım ablacım senide diyet programına alalım yarısmadan sonra :)))
HanimKelesimiGetir .!.: Öğlenleri yemek filan yemem atıltırma benimki.. Sporda yürüyüşte kk oturduğum yerden ama hareketliyimdir normalde. İyi yürürüm dıardayken Genişletmek için tıkla... Anladım ablacım senide diyet programına alalım yarısmadan sonra :)))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.692 Zipzip- .!.: Beceriksizim azıcıkta tariflere bakıyorum sohbet muhabbet ediyorum işte :)) Ben diyet topiğinde takıldım görmemen cook normal :))) Genişletmek için tıkla... Sen bizi taniyo musun : genelde bi cok nicki taniyorum :)) yok yok becerirsin hayatim
Zipzip- .!.: Beceriksizim azıcıkta tariflere bakıyorum sohbet muhabbet ediyorum işte :)) Ben diyet topiğinde takıldım görmemen cook normal :))) Genişletmek için tıkla... Sen bizi taniyo musun : genelde bi cok nicki taniyorum :)) yok yok becerirsin hayatim
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.693 HanimKelesimiGetir .!.: Öğlenleri yemek filan yemem atıltırma benimki.. Sporda yürüyüşte kk oturduğum yerden ama hareketliyimdir normalde. İyi yürürüm dıardayken Canım yaş kaç diyen eski zıpzıp değil:)) Genişletmek için tıkla... Tanimiyorumki eskiyide yeniyide:))
HanimKelesimiGetir .!.: Öğlenleri yemek filan yemem atıltırma benimki.. Sporda yürüyüşte kk oturduğum yerden ama hareketliyimdir normalde. İyi yürürüm dıardayken Canım yaş kaç diyen eski zıpzıp değil:)) Genişletmek için tıkla... Tanimiyorumki eskiyide yeniyide:))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.694 tontriko .!.: Sen bizi taniyo musun : genelde bi cok nicki taniyorum :)) yok yok becerirsin hayatim Genişletmek için tıkla... Seni tanımayan var mıdır
tontriko .!.: Sen bizi taniyo musun : genelde bi cok nicki taniyorum :)) yok yok becerirsin hayatim Genişletmek için tıkla... Seni tanımayan var mıdır
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.695 Nevreste .!.: Başka tarif istersen başka vereyim :)Ama o tarifte klasik bir tarif güzel bir sunumla efsane olur:) Genişletmek için tıkla... Nevosum ya sunum zaten onemli: ( ahh su boregi olaydi eyiydi: )
Nevreste .!.: Başka tarif istersen başka vereyim :)Ama o tarifte klasik bir tarif güzel bir sunumla efsane olur:) Genişletmek için tıkla... Nevosum ya sunum zaten onemli: ( ahh su boregi olaydi eyiydi: )
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.696 Nevreste .!.: Seni tanımayan var mıdır Genişletmek için tıkla... Oyle deme boncuum hep banliyim belkibeni gormeyen vardir: )
Nevreste .!.: Seni tanımayan var mıdır Genişletmek için tıkla... Oyle deme boncuum hep banliyim belkibeni gormeyen vardir: )
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.136 1.423 60 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.697 Zipzip- .!.: Anladım ablacım senide diyet programına alalım yarısmadan sonra :))) Genişletmek için tıkla... Oda bana göre değil uyamam diyete :)) tontriko .!.: Tanimiyorumki eskiyide yeniyide:)) Genişletmek için tıkla... Denk gelmedin demekki:))
Zipzip- .!.: Anladım ablacım senide diyet programına alalım yarısmadan sonra :))) Genişletmek için tıkla... Oda bana göre değil uyamam diyete :)) tontriko .!.: Tanimiyorumki eskiyide yeniyide:)) Genişletmek için tıkla... Denk gelmedin demekki:))
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.698 tontriko .!.: Nevosum ya sunum zaten onemli: ( ahh su boregi olaydi eyiydi: ) Genişletmek için tıkla... Sen sunumu güzel yapıyorsun:)
tontriko .!.: Nevosum ya sunum zaten onemli: ( ahh su boregi olaydi eyiydi: ) Genişletmek için tıkla... Sen sunumu güzel yapıyorsun:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.945 607.631 1.098 43 Malatya 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.699 tontriko .!.: Oyle deme boncuum hep banliyim belkibeni gormeyen vardir: ) Genişletmek için tıkla... İşte ban kraliçesi olduğun için tanıyordur:)Biz sen gidince hep seni anıyoruz:)
tontriko .!.: Oyle deme boncuum hep banliyim belkibeni gormeyen vardir: ) Genişletmek için tıkla... İşte ban kraliçesi olduğun için tanıyordur:)Biz sen gidince hep seni anıyoruz:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.806 798 9 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.700 Nevreste .!.: İşte ban kraliçesi olduğun için tanıyordur:)Biz sen gidince hep seni anıyoruz:) Genişletmek için tıkla... Ben hala okuyamiyorum banli olunca: ) sizde olmasaniz zaten yoklugumu kimse anlamazzzz:))
Nevreste .!.: İşte ban kraliçesi olduğun için tanıyordur:)Biz sen gidince hep seni anıyoruz:) Genişletmek için tıkla... Ben hala okuyamiyorum banli olunca: ) sizde olmasaniz zaten yoklugumu kimse anlamazzzz:))