Iyide nevosum.. tamam ban aliyorunda sor bi niye aliyom:)) kimseye kufur etmem saygisizlik etmem. Tartismalarim bile seviyelidir jarsidaki hakaret ettigi halde:) bu da iyi hal sayilmaz mi:)
Gıyabımda mı konuşuluyor :)))
Ban süreleri benim elimde değil, sistem aktif ceza puanlarınızın toplamına bakarak hesaplama yapar, herkes uslu duruyor maşallah
Ban süreleri benim elimde değil, sistem aktif ceza puanlarınızın toplamına bakarak hesaplama yapar, herkes uslu duruyor maşallah
Allah kolaylık versin canımEllerine sağlık canım
Bende iyiyim çok şükür.Çocukların sınavları var.Onlarla uğraşıyoruz.Oğlumla Türkçe çalıştık beynim sulandı
Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorumbaska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari
Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorumbaska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari[/QUOTE]
Alıntı alıntı olalı böyle zulüm görmedi bir gülücük koyacaktım yiaaaa