En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
hahahhahha ya güzel ora MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yok orada yaz dur :)) ceza yok :))) hele şu ülke olayların da yorum yapmaya bayılıyorum :)))) cezasız yorum dalma bedava

Aynen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 1 haftaya cikarmis: ( @Kazen abiden bi af talep ediyorum ))

Iyide nevosum.. tamam ban aliyorunda sor bi niye aliyom:)) kimseye kufur etmem saygisizlik etmem. Tartismalarim bile seviyelidir jarsidaki hakaret ettigi halde:) bu da iyi hal sayilmaz mi:)

kız isim verme ha ortaya zaten kabak gibi belliyim :))))))))))))) MuneMune hesabı doğrulanmış üye. memleketi yazdı tam oldum :))))) hahhahha bak ben seni tahmin ettim hahhahah

Pankart acmaktan ayaklariniza kara sular inecegi kesin:))

Ban olayından pek anlamam:)Ama af için bir süre banlanacak bir şeyler yapmaman lazım:)

Peki bisey yazmiyorum ama bu isten anliyosan yardimci olabilir misin az:)
Gıyabımda mı konuşuluyor :)))
Ban süreleri benim elimde değil, sistem aktif ceza puanlarınızın toplamına bakarak hesaplama yapar, herkes uslu duruyor maşallah

Ban süreleri benim elimde değil, sistem aktif ceza puanlarınızın toplamına bakarak hesaplama yapar, herkes uslu duruyor maşallah
Sifirlanamaz ni bu munem ablam yaa: ( hadi ban verinde 1-2 gun olsun. 7 gun nedir yaa: (napmam gerek: )

Allah kolaylık versin canımEllerine sağlık canım
Bende iyiyim çok şükür.Çocukların sınavları var.Onlarla uğraşıyoruz.Oğlumla Türkçe çalıştık beynim sulandı
Su 4. Sınıf matematik sorularının bazıları çok saçma değil mi

Sen bizim gonlumuzun birincisisin tonti

Kim doğurmak istiyor
Deynep israrla doguracam diyo
Efferim bakin nede olsa kk nin eski topraklarindan hemen kapmis tarifi
Hayırlı akşamlar herkese
Kuzu gorunmuyon

Haha yani tek demek istiyorum.. sac degilki bu koku bende uzar desem:))

Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorumbaska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari

Deynep israrla doguracam diyo

Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorumbaska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari[/QUOTE]
Alıntı alıntı olalı böyle zulüm görmedi bir gülücük koyacaktım yiaaaa

Allah'ım nasıl bir soğuk bu havada en kotusu arabanın donması sanırım ://

Çocukları okula bıraktım ama şükür elim yapismadi direksiyona kırmızı ışık sağolsun isittim kendimi

Tamam şimdiden hayırlı olsun diyelim:)
Zamanı geldi.Kızda büyüdü.3.bebek çok iyi olacak
Ay çocuk mu doğuracağım ,heyecanlandım şimdiCinsiyeti için önceden ayırtıyor muyuz?İnşallah kapılmamıştır ,ben kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum

Eveeeeettttt ben geldim Nasılsın görüşmeyeli canım
İyiyim canım .Görüşmeyeli ayıptır söylemesi et yemeklerinde 1.olup madalya aldım
Sen yorulma linkini de koyayım Güzel olmuş değil mi?Nevoş ta yapmıştı da tantuni önceden ,Onunkini beğenmemişler,Onunki 1.olmamış
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/

Deynep senin yazmani dort gozle bekliyorum yemin ederim alemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…