• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bugün çok yoğundu canım, akşamım da yarının yemeklerini yapmak, çamaşır ve bulaşıkla geçti :olamaz:

Birazdan da, kendimi yatağa atmakla son bulacak :KK70:

Sen nasılsın :KK74:
Allah kolaylık versin canım:KK200:Ellerine sağlık canım:KK19:
Bende iyiyim çok şükür.Çocukların sınavları var.Onlarla uğraşıyoruz.Oğlumla Türkçe çalıştık beynim sulandı:70:

Ihtiyac oldugunu yeni kesfediyorum.. bence estetik degil bu zaten, saglik sorunu bildigin.. kolay diyosun yani? Henuz birseye karar vermedim arastiriyorum ama narkozdan tut hepsinden korkuyorum valla.
kız narkozda bişey yok ben çok yedim hem sağlık için hem estetik de :))) sağlık sorunu tabi orası öyle memede sağlık karında kötü görüyorsan kafayı takıyorsan yaptıracaksın şartların da uygunsa benim zamanda uygundu rakamlar şimdi uçmuş

Bende iyiyim çok şükür.Çocukların sınavları var.Onlarla uğraşıyoruz.Oğlumla Türkçe çalıştık beynim sulandı:KK70:
nevo türkçe neyse de şu ingilizce beni deli ediyor :))) anam yes no dışında bilgim yok :)

nevo türkçe neyse de şu ingilizce beni deli ediyor :))) anam yes no dışında bilgim yok :)
İngilizce dersi Pazartesi günü:)O yüzden hafta sonu bakıyoruz.Ben de yeniden ufak ufak öğreniyorum:70:

kız narkozda bişey yok ben çok yedim hem sağlık için hem estetik de :))) sağlık sorunu tabi orası öyle memede sağlık karında kötü görüyorsan kafayı takıyorsan yaptıracaksın şartların da uygunsa benim zamanda uygundu rakamlar şimdi uçmuş
Sen sadece karin mi oldun? Ben bir doktora sordum 10000 tl dedi:)) daraltna isine..ya sonuc guzel olsun yeterli.. yani sonucta 1 tane vajinam var :)) birde kimidi yapamiyomus bu defa duzeltmede yspmiyor kimse kolay kolay. Kimse baskasinin isini duzeltmek istemiyor. Memeler karinda degil sukurde.. eminim benim gibi olan bi cok kadin bunkadari dert etmez ama istedigim birsey

Sen sadece karin mi oldun? Ben bir doktora sordum 10000 tl dedi:)) daraltna isine..ya sonuc guzel olsun yeterli.. yani sonucta 1 tane vajinam var :)) birde kimidi yapamiyomus bu defa duzeltmede yspmiyor kimse kolay kolay. Kimse baskasinin isini duzeltmek istemiyor. Memeler karinda degil sukurde.. eminim benim gibi olan bi cok kadin bunkadari dert etmez ama istedigim birsey
:KK70::KK70::KK70::KK70: bir tane herkes de be manyak ya:KK70::KK70::KK70: hahhahah ay yazamayacğım kriz geldi :KK70:

Bende iyiyim çok şükür.Çocukların sınavları var.Onlarla uğraşıyoruz.Oğlumla Türkçe çalıştık beynim sulandı:KK70:
Uyku en güzel ilaç, dalınca geçer :KK70:

ya valla ben bazen babaya paslıyorum kafam duruyor be :))) bazende tek yap ki öğren diyorum:))) neyse az kaldı ara tatile
Kızlar artık yalnız yapıyor.Oğlumda yapıyor ama kontrolü birlikte yapıyoruz:)Ayyyy tatil olsun çok istiyorum.Sabah 6da kalkmak çok zor geliyor:)

ya valla ben bazen babaya paslıyorum kafam duruyor be :))) bazende tek yap ki öğren diyorum:))) neyse az kaldı ara tatile
Kızlar artık yalnız yapıyor.Oğlumda yapıyor ama kontrolü birlikte yapıyoruz:)Ayyyy tatil olsun çok istiyorum.Sabah 6da kalkmak çok zor geliyor:)

:KK70::KK70::KK70: yaptır tek organınla mutlu mesut yaşa bacım:))) börek yufka konu nereye geldi :KK70: hadi ben kaçtım sohbetinizi seviyorum :KK200: öptüm hepinizi :KK200:
Hayırlı geceler canım:KK200:

Back