• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
hahahhahha ya güzel ora Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yok orada yaz dur :)) ceza yok :))) hele şu ülke olayların da yorum yapmaya bayılıyorum :)))) cezasız yorum dalma bedava

Aynen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 1 haftaya cikarmis: ( @Kazen abiden bi af talep ediyorum ))

Iyide nevosum.. tamam ban aliyorunda sor bi niye aliyom:)) kimseye kufur etmem saygisizlik etmem. Tartismalarim bile seviyelidir jarsidaki hakaret ettigi halde:) bu da iyi hal sayilmaz mi:)

kız isim verme ha ortaya zaten kabak gibi belliyim :))))))))))))) Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. memleketi yazdı tam oldum :))))) hahhahha bak ben seni tahmin ettim hahhahah

Pankart acmaktan ayaklariniza kara sular inecegi kesin:))

Ban olayından pek anlamam:)Ama af için bir süre banlanacak bir şeyler yapmaman lazım:)

Peki bisey yazmiyorum ama bu isten anliyosan yardimci olabilir misin az:)
Gıyabımda mı konuşuluyor :)))
Ban süreleri benim elimde değil, sistem aktif ceza puanlarınızın toplamına bakarak hesaplama yapar, herkes uslu duruyor maşallah :KK70:

Ban süreleri benim elimde değil, sistem aktif ceza puanlarınızın toplamına bakarak hesaplama yapar, herkes uslu duruyor maşallah :KK70:
Sifirlanamaz ni bu munem ablam yaa: ( hadi ban verinde 1-2 gun olsun. 7 gun nedir yaa: (napmam gerek: )

Allah kolaylık versin canım:KK200:Ellerine sağlık canım:KK19:
Bende iyiyim çok şükür.Çocukların sınavları var.Onlarla uğraşıyoruz.Oğlumla Türkçe çalıştık beynim sulandı:KK70:
Su 4. Sınıf matematik sorularının bazıları çok saçma değil mi :işsiz:

Sen bizim gonlumuzun birincisisin tonti :KK70:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Kim doğurmak istiyor :skandal:
Deynep israrla doguracam diyo:KK53:
Efferim bakin nede olsa kk nin eski topraklarindan hemen kapmis tarifi:KK45:
Hayırlı akşamlar herkese :KK75:
Kuzu gorunmuyon :KK51:

Haha yani tek demek istiyorum.. sac degilki bu koku bende uzar desem:))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorum:KK70:baska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari:KK70::KK70::KK70:

Deynep israrla doguracam diyo

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Abla su sistemden atilan mesajlar var ya "azerinnn su yuzden uyari aldiniz" diye senden gelen onlari her gordugumde icerliyorum:KK70:baska zaman Mune abla "ablacim"der birazcik kurallara uymayinca "azerinnn"oluyorum diye dusunuyorum gayri ihtiyari:KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Alıntı alıntı olalı böyle zulüm görmedi bir gülücük koyacaktım yiaaaa :D

Allah'ım nasıl bir soğuk bu havada en kotusu arabanın donması sanırım ://

Çocukları okula bıraktım ama şükür elim yapismadi direksiyona kırmızı ışık sağolsun isittim kendimi :D

Tamam şimdiden hayırlı olsun diyelim:)
Zamanı geldi.Kızda büyüdü.3.bebek çok iyi olacak:halay:
Ay çocuk mu doğuracağım ,heyecanlandım şimdi:KK45::KK45::KK45:Cinsiyeti için önceden ayırtıyor muyuz?:KK45:İnşallah kapılmamıştır ,ben kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum :KK45::KK45:

Eveeeeettttt ben geldim:rolleyes::rolleyes: Nasılsın görüşmeyeli canım:KK74::KK36:
İyiyim canım .Görüşmeyeli ayıptır söylemesi et yemeklerinde 1.olup madalya aldım :KK45::KK45:
Sen yorulma linkini de koyayım :KK45::KK45:Güzel olmuş değil mi?:KK45::KK45:Nevoş ta yapmıştı da tantuni önceden ,Onunkini beğenmemişler,Onunki 1.olmamış:sus:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/

Ay çocuk mu doğuracağım ,heyecanlandım şimdi:KK45::KK45::KK45:Cinsiyeti için önceden ayırtıyor muyuz?:KK45:İnşallah kapılmamıştır ,ben kızıma arkadaş olsun diye kız istiyorum :KK45::KK45:

İyiyim canım .Görüşmeyeli ayıptır söylemesi et yemeklerinde 1.olup madalya aldım :KK45::KK45:
Sen yorulma linkini de koyayım :KK45::KK45:Güzel olmuş değil mi?:KK45::KK45:Nevoş ta yapmıştı da tantuni önceden ,Onunkini beğenmemişler,Onunki 1.olmamış:sus:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/
Deynep senin yazmani dort gozle bekliyorum yemin ederim alemsin
:KK70::KK70::KK70:

Back