- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Teşekkür ederim aşkom ,daha iyisi senin olsunOooo hayırlı olsun Enişteye hürmetler
O zaman gelsin sunumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim aşkom ,daha iyisi senin olsunOooo hayırlı olsun Enişteye hürmetler
O zaman gelsin sunumlar
Evet, sende de yok
Bak orda orta parmak var
Sağ ol aşkomTeşekkür ederim aşkom ,daha iyisi senin olsun
Bu bizim kullandığımız klavye ile ilgili olabilir.Ne kullanıyorsunEvet, sende de yok Eki Görüntüle 2879569
Telefonun kendi klavyesi, TürkçeBu bizim kullandığımız klavye ile ilgili olabilir.Ne kullanıyorsun
Ben onu kullanmıyorum tr klavye indirdim onu kullanıyorumTelefonun kendi klavyesi, Türkçe
Selfiye bizde girelim mi aşkoBirde 4 sunum resmi isteyeceğim
1.tarif sunum resmi
2.tarif sunum resmi
1. ve 2. tarif yanyana selfi yapsınlar
Sofra resmi
Olabilir aşkoAma büyük ihtimal o selfi oylama resmi.olabilirSelfiye bizde girelim mi aşko
2tarifte yapilislari olucakmiBirde 4 sunum resmi isteyeceğim
1.tarif sunum resmi
2.tarif sunum resmi
1. ve 2. tarif yanyana selfi yapsınlar
Sofra resmi
Görünürde tetikleyen birşey yoktu ama ben ilacı bırakmıştım o yüzden nüksetmiş,beni bitirdi ilaca devam canimİnşallah canım, darısı sana olsun çok geçmiş olsun, ilaç kullanıyor musun canım, bir şey mi tetikledi, yoksa dönem dönem artıyor mu
O zaman şampiyon belliOlabilir aşkoAma büyük ihtimal o selfi oylama resmi.olabilir
Valla ben bişey istemedimYok siz istediniz
Ne oldu sanaGörünürde tetikleyen birşey yoktu ama ben ilacı bırakmıştım o yüzden nüksetmiş,beni bitirdi ilaca devam canim
Gecmis olsun canimGörünürde tetikleyen birşey yoktu ama ben ilacı bırakmıştım o yüzden nüksetmiş,beni bitirdi ilaca devam canim
Nasil yaprak onlar canim
Sensin MatmazelimO zaman şampiyon belli