- 8 Haziran 2013
- 57.072
- 151.581
- 898
Kolaylıklar diliyorum şimdiden hersekeBen değiştirmiştim aslında istediler yapalım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolaylıklar diliyorum şimdiden hersekeBen değiştirmiştim aslında istediler yapalım bakalım
AaaÇay saati işte
Tamam işte sen istediğin için yapıyorumEeee ne olmus yani bikerede biz istemisik
ohhh şimdden hazırlık bende yaprak alım sarım hiç sevmem amaYapraklarımın buzu çözülmüş, gideyim de kuruluk kaynatıp, iç hazırlayayım
Kurulur kurulurHeeee sofralar kuruldu kim kazanıri kaldi
Kukrim gozlerinden yildizlar çıkiyo
Yarışmayı bekleseydinYapraklarımın buzu çözülmüş, gideyim de kuruluk kaynatıp, iç hazırlayayım
Aşkom cidden çok güzel olacak
En sevdiğim sofralardırKukrim gozlerinden yildizlar çıkiyo
Teşekkür ederim insallah pisman olmamTamam işte sen istediğin için yapıyorum
Ne hazırlığı minnoş, dünden beri canım istiyor. Sabahın 6’sında buzluktan yaprak çıkardımohhh şimdden hazırlık bende yaprak alım sarım hiç sevmem ama
Bencede aşkomAşkom cidden çok güzel olacak
Kendine özgü matmazel sofrasi kur şaaaaşalıEn sevdiğim sofralardır
YukYarışmayı bekleseydin
Tabisi çok şükür sağlığım iyi şuan tabi birşey çıkmazsa ,uğraşırımKendine özgü matmazel sofrasi kur şaaaaşalı
Yok ya niye olalımBiz firdefs ile katılacağız.Sen ve yasmin var.Minnos,pearlshine,kukrimde sevdiTeşekkür ederim insallah pisman olmam
Aynen canim ogüne kadar bisey olmazsa katilcaz isteTabisi çok şükür sağlığım iyi şuan tabi birşey çıkmazsa ,uğraşırım
Bu el bende yok diye ezikliyor musunuz beniTabisi çok şükür sağlığım iyi şuan tabi birşey çıkmazsa ,uğraşırım
Dışlandım