- 18 Kasım 2020
- 20.561
- 49.627
- 548
10 günde idare eder herhaldeYok canım, en fazla 10 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 günde idare eder herhaldeYok canım, en fazla 10 gün
Alacak ablam, Temmuz’un 9’unda emekli kendisi. Halledeceğiz inşallahKıy bencede şehzaden alsın ana en güzelinden bir dolap
Bu temmuzdamı emekli olacak az kalmış yasocum hayırlı olsun şimdiden emekliliği.Alacak ablam, Temmuz’un 9’unda emekli kendisi. Halledeceğiz inşallah
Evet ablam, en geç 15 gün içinde emekliliğini verecek inşallah.Bu temmuzdamı emekli olacak az kalmış yasocum hayırlı olsun şimdiden emekliliği.
Zorluklarını bilare anlatırım sana sonra
Günaydın hemşomGunaydin kizlar
Rica ederim canımgünaydın canım
abla salgın var şuan ishal kusma bende dün akşam kötü oldum mide krampları falan ama uyuyunca rahatladım
günaydın canım
teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun şekerciğim.❤Gğnaydınlar hanımlar
Son vukauatımı anlatayım cuma günü akşam bişi yemedim midem kasılmaya başladı kramp şeklimde 15 saniye kadar kramp giriyıordu geçiyordu 10 dakşka sonra gene aynısı oluyordu.Yaklaşık 4 saat kadar böyle devam etti,midem bulandı yattım koştum sonra çıkarttım.Rahatladı derken biraz daha sürdü kramplar uyumuşum sonra,işin ilginci sabah kalkınca ayaklarım şişti demiştim ya şişiliklerde inmiş gitmiş.İşkence gbydi o akşam dünde hafif ağrı vardı midemde ..
Bol bol vişne suyu2koca kova vişne topladik simdi onlari nasil ayıklayıp koycam bu sicakta
Iç iç kişne ayy pis bir espri yaptimBol bol vişne suyu
Iç iç kişne ayy pis bir espri yaptim
Iç iç kişne ayy pis bir espri yaptim
Aman hem gülün hemde tıkayin kulaklarinizi
Kahvaltı yapacaktım, sofradan döndüm yeminle
İyiyim aşkom sen nasılsın
Ama kabul et bayağı kötü be hemsomAman hem gülün hemde tıkayin kulaklarinizi
Tamam beee naparsaniz yapin gidiyomKahvaltı yapacaktım, sofradan döndüm yeminle
Bizde o yaşadık o dönemleri,hemde 1,5 yıl kızın okulu vardı bir şürü şeyler işte.Evet ablam, en geç 15 gün içinde emekliliğini verecek inşallah.
Anlat ablam
Bir kaç ay dinlenip, tekrar iş bakacak kendisi. Hatta şimdiden emekli olacağını duyan yerlerden iş teklifi geliyor. Ama hiç karışmıyorum, azıcık gezelim, kafa dağıtalım, sonra nerede çalışmak istediğine karar verir.
Boş durmayacak yani
Amcası bile ticari taksileri ile ilgilenmesini istediğini söyledi, onu ben istemiyorum.
Hakkımızda hayırlısı inşallah
Çok sağol şekercimÇok geçmiş olsun şekerciğim.❤
Çekirdekleriiçin cengelli iğne kullan fülüzüm2koca kova vişne topladik simdi onlari nasil ayıklayıp koycam bu sicakta
İştahı kapandı kızınKahvaltı yapacaktım, sofradan döndüm yeminle
Kötü oldugunu bilerek yaptim bikeremAma kabul et bayağı kötü be hemsom