• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Kafalarimiz pırıl piril oldu deynep ben hiç konuşmayayim :D

İyi bende yuvarlanma ya devam 🤭

Dayanilmauacak gibi değil ben çok daha fazlasını yaşadım bunun ...gittiğim doktordan memnun kalmazsam bu doktora geri dönemem diye düşünüyorum ...özel dışında gidebileceğim en iyi doktor bu çünkü ..ozellerde muayen 500-600 den bahsediliyor o.O

Bende seni :rolleyes: (hep bunu demek istemisimdir sana nasip oldu :D )
Biraz zamam ver bakalım tedavine, her şey zeten ateş pahası artık Allah geçim kolaylığı versin cümlemize🤗🌸🌸

günaydın canım🤗
Gğnaydınlar hanımlar :KK200: :KK200:
Son vukauatımı anlatayım cuma günü akşam bişi yemedim midem kasılmaya başladı kramp şeklimde 15 saniye kadar kramp giriyıordu geçiyordu 10 dakşka sonra gene aynısı oluyordu.Yaklaşık 4 saat kadar böyle devam etti,midem bulandı yattım koştum sonra çıkarttım.Rahatladı derken biraz daha sürdü kramplar uyumuşum sonra,işin ilginci sabah kalkınca ayaklarım şişti demiştim ya şişiliklerde inmiş gitmiş.İşkence gbydi o akşam dünde hafif ağrı vardı midemde ..
abla salgın var şuan ishal kusma bende dün akşam kötü oldum mide krampları falan ama uyuyunca rahatladım😔
Günaydınlar herkese :KK75:
günaydın canım🤗
Allah iyilik versin canım,kolay gelsin 🥰🤗
teşekkür ederim canım 😍🤗

günaydın canım🤗

abla salgın var şuan ishal kusma bende dün akşam kötü oldum mide krampları falan ama uyuyunca rahatladım😔

günaydın canım🤗

teşekkür ederim canım 😍🤗
Günaydın canım, nasılsın?🎈😍🤗

günaydın canım🤗

günaydın canım🤗

teşekkür ederim canım 😍🤗
Sanada geçmiş olsun minnoşum,ağrı var yine mideme bastırınca ağrıyor zaten.
O gün az bişi beyaz leblebi yemiştim bide.

Günaydın canım, nasılsın?🎈😍🤗
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dolabı ne yaptın soramadım geçen hafta yoğundum 🤗🤩
Sanada geçmiş olsun minnoşum,ağrı var yine mideme bastırınca ağrıyor zaten.
O gün az bişi beyaz leblebi yemiştim bide.
annem kız kardeşim erkek kardeşim geçen hafta hasta oldular bu şekilde salgın olduğunu söyledi doktor dikkat et bitanem
😍

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dolabı ne yaptın soramadım geçen hafta yoğundum 🤗🤩

annem kız kardeşim erkek kardeşim geçen hafta hasta oldular bu şekilde salgın olduğunu söyledi doktor dikkat et bitanem
😍
Çok şükür canım, iyiyim. 🎈🤗😍
Dolabım şu anda çalışıyor 🤣🤣
Yenisini alacağımı anlayınca, hayata döndü sanırım🤭
Bayrama kadar halledeceğiz inşallah 🤲🏻🤗

😍
Hepsine çok geçmişler olsun,şimdi dahiliyeden randevu aldım temmuz ayına oda.
Sağol minnoşum. :KK200:

Çok şükür canım, iyiyim. 🎈🤗😍
Dolabım şu anda çalışıyor 🤣🤣
Yenisini alacağımı anlayınca, hayata döndü sanırım🤭
Bayrama kadar halledeceğiz inşallah 🤲🏻🤗
Yasom dolapmı bozuldu yoksa.

Back