- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.707
- 498
- 32
Biraz zamam ver bakalım tedavine, her şey zeten ateş pahası artık Allah geçim kolaylığı versin cümlemizeKafalarimiz pırıl piril oldu deynep ben hiç konuşmayayim
İyi bende yuvarlanma ya devam
Dayanilmauacak gibi değil ben çok daha fazlasını yaşadım bunun ...gittiğim doktordan memnun kalmazsam bu doktora geri dönemem diye düşünüyorum ...özel dışında gidebileceğim en iyi doktor bu çünkü ..ozellerde muayen 500-600 den bahsediliyor
Bende seni(hep bunu demek istemisimdir sana nasip oldu )
günaydın canımGunaydin kizlar
abla salgın var şuan ishal kusma bende dün akşam kötü oldum mide krampları falan ama uyuyunca rahatladımGğnaydınlar hanımlar
Son vukauatımı anlatayım cuma günü akşam bişi yemedim midem kasılmaya başladı kramp şeklimde 15 saniye kadar kramp giriyıordu geçiyordu 10 dakşka sonra gene aynısı oluyordu.Yaklaşık 4 saat kadar böyle devam etti,midem bulandı yattım koştum sonra çıkarttım.Rahatladı derken biraz daha sürdü kramplar uyumuşum sonra,işin ilginci sabah kalkınca ayaklarım şişti demiştim ya şişiliklerde inmiş gitmiş.İşkence gbydi o akşam dünde hafif ağrı vardı midemde ..
günaydın canımGünaydınlar herkese
teşekkür ederim canımAllah iyilik versin canım,kolay gelsin
Günaydın canım, nasılsın?günaydın canım
abla salgın var şuan ishal kusma bende dün akşam kötü oldum mide krampları falan ama uyuyunca rahatladım
günaydın canım
teşekkür ederim canım
Sanada geçmiş olsun minnoşum,ağrı var yine mideme bastırınca ağrıyor zaten.günaydın canım
abla salgın var şuan ishal kusma bende dün akşam kötü oldum mide krampları falan ama uyuyunca rahatladım
günaydın canım
teşekkür ederim canım
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dolabı ne yaptın soramadım geçen hafta yoğundumGünaydın canım, nasılsın?
annem kız kardeşim erkek kardeşim geçen hafta hasta oldular bu şekilde salgın olduğunu söyledi doktor dikkat et bitanemSanada geçmiş olsun minnoşum,ağrı var yine mideme bastırınca ağrıyor zaten.
O gün az bişi beyaz leblebi yemiştim bide.
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın canım, nasılsın?
Çok şükür canım, iyiyim.iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dolabı ne yaptın soramadım geçen hafta yoğundum
annem kız kardeşim erkek kardeşim geçen hafta hasta oldular bu şekilde salgın olduğunu söyledi doktor dikkat et bitanem
Hepsine çok geçmişler olsun,şimdi dahiliyeden randevu aldım temmuz ayına oda.iyiyim canım çok şükür sen nasılsın dolabı ne yaptın soramadım geçen hafta yoğundum
annem kız kardeşim erkek kardeşim geçen hafta hasta oldular bu şekilde salgın olduğunu söyledi doktor dikkat et bitanem
Çok şükür FilizCan, bende iyiyim hamdolsunIyiyim canim sen nasilsin
Yasom dolapmı bozuldu yoksa.Çok şükür canım, iyiyim.
Dolabım şu anda çalışıyor
Yenisini alacağımı anlayınca, hayata döndü sanırım
Bayrama kadar halledeceğiz inşallah
aferim ona yarı yolda bıakmamış idare etsin emekli olacakÇok şükür canım, iyiyim.
Dolabım şu anda çalışıyor
Yenisini alacağımı anlayınca, hayata döndü sanırım
Bayrama kadar halledeceğiz inşallah
Evet ablam, buzdolabım beni artık at diyorYasom dolapmı bozuldu yoksa.
16 senenin hatırı var, isterse idare etmesinaferim ona yarı yolda bıakmamış idare etsin emekli olacak
Sende kıyamıyon demi atmaya bak çalışmaya aşlamış gene emekli vakti yaklaşıyor gerçide:))Evet ablam, buzdolabın beni artık at diyor
Kıyacağım ablam, şehzadenin emekliliğini bekliyoruzSende kıyamıyon demi atmaya bak çalışmaya aşlamış gene emekli vakti yaklaşıyor gerçide:))
yaşlanmış artık ömrü dolmak üzere16 senenin hatırı var, isterse idare etmesin
Yok canım, en fazla 10-15 günyaşlanmış artık ömrü dolmak üzere1 ay daha idare edelim
Kıy bencede şehzaden alsın ana en güzelinden bir dolapKıyacağım ablam, şehzadenin emekliliğini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?