• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Çok güzel olmuş filiz 🤗 💞😍ellerine sağlık ..son yapistirilan kısım var ya oralar belli olmasin çıkıntı olmasın diye ipi orda makas ile inceltiyorlar birde aklinda olsun 🤗

Nasılsın nevommm 💞🤗

Ara ara oluyor doktor normal diyor raporun süresine 1.5 ay var şeytan diyor başka doktora git 🤭 bu sefer orda bir dünya tahlil röntgen vs uğraşacağım özele gitsem dünyanın parası ne yapacağım bilmiyorum 🙄
Teşekkür ederim canım ilk denemem zaten simdi oralara biseyler uygulucam belli olmasin diye🤭

Cuma günü birinden bahsetti Müge, sadece Osman’a gösterdi fotoğrafını.
Osman’da, o kişinin bu konu hakkında hiç konuşmadığını söyledi. O konunun üstüne gideceklerini söyledi Müge.
Yeni bir şeyler konuşulabilir🤷🏻‍♀️
Ve bu kişi, çok yakın komşuları imiş, eve girip çıkan biriymiş.
Müge Büşra’ya laf çaktı, bu adamla aran nasıl? diye. Dedikodular varmış çünkü🤷🏻‍♀️
Evet cancağızım, insallah yarın patlatirlar🤌🏻

Ama dedim toprağım yazınca der bunu diye :KK70:

Aynı toprağa gideceğiz beee sonuçta :işsiz: Adem ile havadan da kardeşiz 🙄
Nasıl da tanıyor beni topraaaam😍Aynı toprağa girmeyi, ölümü karıştırma 🤦‍♀️
Herkesle kardeşiz Adem ile Havva konusuna girersek :KK53: Hatta eşimle de mi kardeşim o zaman :skandal: Ne diyorum ben yaa:confused:

Çok güzel olmuş filiz 🤗 💞😍ellerine sağlık ..son yapistirilan kısım var ya oralar belli olmasin çıkıntı olmasın diye ipi orda makas ile inceltiyorlar birde aklinda olsun 🤗

Nasılsın nevommm 💞🤗

Ara ara oluyor doktor normal diyor raporun süresine 1.5 ay var şeytan diyor başka doktora git 🤭 bu sefer orda bir dünya tahlil röntgen vs uğraşacağım özele gitsem dünyanın parası ne yapacağım bilmiyorum 🙄
Dayanabiliyorsan dediğin gibi yeniden aynı süreç maddi manevi yorar biraz zaman ver bu tedaviye ama dayanılmayacak halde ağrılar yaşarsan tabiki sağlığından önemli değil mecburen rapor bitmemiş dahi olsa alternatiflere bakarsın canım🤗🌸

Back