• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Annemde kuzu.

Öyle abla benim kız gitmeyelim diye tutturdu bir görsen aslında dün doncektikte kardeşim abla yarın benim tatil arabayla bırakırım dedi .
Bakalım nasıl götürecem kızı burdan🙄
Çocuklar çok seviyor dönmek istemiyorlar🤗🤭
Evde ne yapsın🤷🏻‍♀️
Bu yıl okula gidecek mi🤗

Çocuklar çok seviyor dönmek istemiyorlar🤗🤭
Evde ne yapsın🤷🏻‍♀️
Bu yıl okula gidecek mi🤗
Aynen valla abla hiç gitmek istemiyor hemde papağan gibi dönüp dolaşıp anne biz burda kalalım lütfen diyor 😁
Abla kayıtlar basladimi bilmiyorum bir arastircam bizim orda varmış biyer bir konusayim sorusturayim diyorum bu sene göndermeyi düşünüyoruz Allah izin verirse.

Aynen valla abla hiç gitmek istemiyor hemde papağan gibi dönüp dolaşıp anne biz burda kalalım lütfen diyor 😁
Abla kayıtlar basladimi bilmiyorum bir arastircam bizim orda varmış biyer bir konusayim sorusturayim diyorum bu sene göndermeyi düşünüyoruz Allah izin verirse.
Hayırlısı canım çok iyi olur🤗❤️🌹Evde otur otur çocukta sıkıldı. Biraz sosyalleşsin🤗🤩

Günaydın canım🤗
Canım sezeryan dikişimin olduğu bölgede rahim dokusu oluşmuş.
O her ay o bölgede kanama ve şişlik yapıyor. Tabi beraberinde ağrı oluyor.2-3 aydır ağrı çok arttı.Onu temizleyecekler ve patolojiye gidecek.
Yani orta halli bir durum ne zor ne kolay🤗
Teşekkür ederim🌹
Aman hiç olmasın bir daha geçsin gitsin
Inşallah da öyle olur
Tekrar geçmiş olsun

Back