- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredeydin ki?Bugün evime dönüyorum
Yine gidersin inşaallah önümüz yazBugün evime dönüyorum
AnasındaNeredeydin ki?
Annesi uzakta mı oturuyordu?Anasında
Annemde kuzu.Neredeydin ki?
Öyle abla benim kız gitmeyelim diye tutturdu bir görsen aslında dün doncektikte kardeşim abla yarın benim tatil arabayla bırakırım dedi .Yine gidersin inşaallah önümüz yaz
Kuzu 1.5 2 saat mesafede ama herzaman gelip gidemiyorum.Annesi uzakta mı oturuyordu?
Çocuklar çok seviyor dönmek istemiyorlarAnnemde kuzu.
Öyle abla benim kız gitmeyelim diye tutturdu bir görsen aslında dün doncektikte kardeşim abla yarın benim tatil arabayla bırakırım dedi .
Bakalım nasıl götürecem kızı burdan
Şehrinin plakası
Nebilim ben senin plakani Bursadan baska plaka tanımamSakarya’nın plakası
Sana 54 olunca haber ver demedim mi?
Tabi yakın değilKuzu 1.5 2 saat mesafede ama herzaman gelip gidemiyorum.
44Nebilim ben senin plakani Bursadan baska plaka tanımam
Oda seninmi
Aynen valla abla hiç gitmek istemiyor hemde papağan gibi dönüp dolaşıp anne biz burda kalalım lütfen diyorÇocuklar çok seviyor dönmek istemiyorlar
Evde ne yapsın
Bu yıl okula gidecek mi
Sürekli yazıyorum nasıl bilmezsinOda seninmi
Hayırlısı canım çok iyi olurEvde otur otur çocukta sıkıldı. Biraz sosyalleşsinAynen valla abla hiç gitmek istemiyor hemde papağan gibi dönüp dolaşıp anne biz burda kalalım lütfen diyor
Abla kayıtlar basladimi bilmiyorum bir arastircam bizim orda varmış biyer bir konusayim sorusturayim diyorum bu sene göndermeyi düşünüyoruz Allah izin verirse.
Aman hiç olmasın bir daha geçsin gitsinGünaydın canım
Canım sezeryan dikişimin olduğu bölgede rahim dokusu oluşmuş.
O her ay o bölgede kanama ve şişlik yapıyor. Tabi beraberinde ağrı oluyor.2-3 aydır ağrı çok arttı.Onu temizleyecekler ve patolojiye gidecek.
Yani orta halli bir durum ne zor ne kolay
Teşekkür ederim
Amin inşaallah canım sağ olAman hiç olmasın bir daha geçsin gitsin
Inşallah da öyle olur
Tekrar geçmiş olsun
Selam canım iyidir senden naberSelam kızlar, naber?
Ben de iyi diyelim iyi olsun abla size veda etmeye geldimSelam canım iyidir senden naber