- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.483
- 698
GünaydınGünaydın canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın canlar
Minikimmm nasılsınGünaydın
Tobe estağfurullah, ne hallere geldikOzan Varol on Instagram: "Yazabilecek bişi bulamadım."
76K likes, 2,030 comments - varolozan on June 23, 2021: "Yazabilecek bişi bulamadım.".www.instagram.com
Modern kadinTobe estağfurullah, ne hallere geldik
Bunlar modernize olmasın hemso yaaModern kadin
Rezillik, agizda sakız,kafada yalandan bir eşarp bile yokBunlar modernize olmasın hemso yaa
Senin ne zaman teşhis konmuştu canım. Demene rağmen anlamamaları manidar olmuş. Egzersizlerin var yapıyo musun onları?Sürekli git takibini yaptır as li olduğumu söylememe rağmen sırt agrilarim göz ardı edildi kamburluk başlamış dendi iki sene önce artık sırtta deforme olacak yer kalmadı heralde boyna vuruyor :/
Tedavisi yok ama ilerlemesini önleyecek ilaçlar var inşallah sağlığına kavus bir an önce canım
böyleyim şuan
Fazla uykudanböyleyim şuan
Yokyaa deli kalkti saat 7de agliyo babasinla işe gitcekmisFazla uykudan
Sıcağa kalmadan git hemsom,hava facia sıcakYokyaa deli kalkti saat 7de agliyo babasinla işe gitcekmis
Bidaha uyurmu kalktim toparladim supurdum kahvaltı yaptik anneme gitcem kardesim gelcekmis balikesirden
Burasi bile cok sıcak 2gündur hemsom valla kalksam gitcemdeSıcağa kalmadan git hemsom,hava facia sıcak
Daha d sıcak olacakmış Olmadan kalk hemsomBurasi bile cok sıcak 2gündur hemsom valla kalksam gitcemde
HazirlandimDaha d sıcak olacakmış Olmadan kalk hemsom
Aslan hemsoHazirlandim
Minibüs bekliyoreAslan hemso
Pişmeden varın insallasiMinibüs bekliyore