Açık hava, balkon,teras, bahçe park ,piknik yeri ,göl ,deniz kenarı ,hepsi olabilir benceBence süper olur keşke isteseler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık hava, balkon,teras, bahçe park ,piknik yeri ,göl ,deniz kenarı ,hepsi olabilir benceBence süper olur keşke isteseler![]()
Aynen çok güzel olur.Şık tabağa gerek olmazAçık hava, balkon,teras, bahçe park ,piknik yeri ,göl ,deniz kenarı ,hepsi olabilir bence![]()
Ama olacaklar hakkında bir sürü seçenek sundum![]()
Herkes kaçtı bir sen bir ben kaldımEvet ya ,tarifler öne çıkar, daha sıcak ,samimi, doğal sofralar olur![]()
Sayfayı güncelleyip bakıyorum, kimse yorum yazmamış bizden başkaHerkes kaçtı bir sen bir ben kaldım![]()
Hadi disarda olsun dedim ama biseye yaramadi zaten kopek jandarma derken cekemedim bile bizim burasi afedersiniz içkici yatagi canim heryeri perisan etmisler yakinimda hele cimenli bir yer yokNiye bu ay gitmiştinİlla piknik yeri şart mı yeşil alan yok mu çevrende
![]()
AynenSende mi kaçırdınPiknik konsepti yapalım
![]()
Çimen şart değil konsept öyle olsun diyorum piknik havasıHadi disarda olsun dedim ama biseye yaramadi zaten kopek jandarma derken cekemedim bile bizim burasi afedersiniz içkici yatagi canim heryeri perisan etmisler yakinimda hele cimenli bir yer yok
Ama güzel olmaz mıAynen
Sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki okuyamıyorum.
Bana uyar piknik konsepti![]()
Dışarda çekim ev ortamı, balkon gibi rahat olmuyor ve istedigin sunumu gerçekleştiremiyorsunÇimen şart değil konsept öyle olsun diyorum piknik havasıBalkonda yok diyeceksin ama benimki filir
![]()
Fikir güzel fakat herkesin gidebileceğini sanmıyorum :)Ama güzel olmaz mı![]()
Oda doğru ama evde çok abartanlar olacakDışarda çekim ev ortamı, balkon gibi rahat olmuyor ve istedigin sunumu gerçekleştiremiyorsun
Benim balkonum bile yok nevosÇimen şart değil konsept öyle olsun diyorum piknik havasıBalkonda yok diyeceksin ama benimki filir
![]()
O zaman başka şeyler düşünelimFikir güzel fakat herkesin gidebileceğini sanmıyorum :)
Doğrudur canımBenim balkonum bile yok nevoscidden bunkonuda üzgunum
Abarti ne olurki canım 5cesit bide canak çomlekOda doğru ama evde çok abartanlar olacakŞık sofralarla sade sofralar yarışmasın dedim
Yiyecekler yarışsın
![]()
Elimden gelen bisey olursa yapmaya calisirimO zaman başka şeyler düşünelim![]()
Sınır koyacaksın o zaman :) böylelikle haksızlık olmaz. Meze de yaptığımız gibi 2 resim koyarsın yarışma bitiminde. Sofra fotosu olmazOda doğru ama evde çok abartanlar olacakŞık sofralarla sade sofralar yarışmasın dedim
Yiyecekler yarışsın
![]()