Aynen canım var mı bir talebinHeh iyi o zaman abla kararını verirsin 1'inde öğreniriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım var mı bir talebinHeh iyi o zaman abla kararını verirsin 1'inde öğreniriz![]()
Neymiş neymişAma olacaklar hakkında bir sürü seçenek sundum![]()
Nalet söylemiyorAman sanki kategori belliymiste![]()
Bencede geçmişi okuyunca görürKaçırdı değil miGeçmişi okusun
![]()
Çay saati olacakmış ,1 tatlı, 1 tuzlu alacaksın, yanına 3 çeşit kendin ekleyebilirsin, yasaklı tarifler yok, ipuçları bunlar ama şimdi asıl bombayı patlatıyorum.....Bütün sayfalara yetişemiyom pariko neymiş kulağıma söyle bakim![]()
Iste ben nalet desem kizarNalet söylemiyor![]()
Nevoştan icazet gelmedi soylemem konusundaBütün sayfalara yetişemiyom pariko neymiş kulağıma söyle bakim![]()
Tatlı olmasın, onun harici her şey uyar abla neyi uygun görürsenAynen canım var mı bir talebin![]()
Tövbe haşa kızmakmıAşkolsun ne zaman kızdım![]()
Aynen söylemeyin azıcık bizimle ilgilensinNevoştan icazet gelmedi soylemem konusunda![]()
Nevoş daha kendi bilmiyor pariko sen nerden biliyonNevoştan icazet gelmedi soylemem konusunda![]()
Yaa ben kıyamadım, söyledimAynen söylemeyin azıcık bizimle ilgilensin![]()
Abla ya ben hep ilgiliyim buraylaAynen söylemeyin azıcık bizimle ilgilensin![]()
Sanki birazKızdım yani![]()
Sagol çiçeğimmBen de iyiyim, oricimilk defa şampiyon olacağım , tabi yine de belli olmaz ,son günlerde bir değişiklik olmazsa
peki senin sürekli 2. Ya da 3.olman
hem çok iyi bir şey, çünkü gerçekten çok beğeniliyor ki, hep en üst sıralardasın ,hem de birazcık hep kılpayı kaçırma durumu olması biraz can sıkıcı
ama hem aylık yarışmalarda, hem de pınar beyazda 1.liğin var neyseki
sunumların efsane, insanın orda olup, yaptığın her şeyi yiyesi geliyor, hem tarifleri çok güzel hazırlıyorsun, hem de sunum konseptlerin çok güzel oluyor,fotoğraflaman da çok iyi
![]()
Oo bunlar çok, olmazÇay saati olacakmış ,1 tatlı, 1 tuzlu alacaksın, yanına 3 çeşit kendin ekleyebilirsin, yasaklı tarifler yok, ipuçları bunlar ama şimdi asıl bombayı patlatıyorum.....
BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAYIP NEVOŞNevreste TAMAMEN FARKLI BİR KATEGORİ YAPABİLİRMİŞ
![]()