- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Iste nevoda bunu diyoya cano masasi şık olan kazanir oyuzden adeletli olsun demiste uymaz kimseyeÇay saati tarifleri olur
Masası güzel olan kazanır diğer türlü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste nevoda bunu diyoya cano masasi şık olan kazanir oyuzden adeletli olsun demiste uymaz kimseyeÇay saati tarifleri olur
Masası güzel olan kazanır diğer türlü![]()
Yani genelde vardır dıye dusundum ama kenarı cicekli falan dedi ya fülüz oylelerde kabul olur belki ne bileyım bılemedım baska turlu nasıl sunulcak kiNasıl beyaz ama![]()
Bence cay saatide yapmicakYani genelde vardır dıye dusundum ama kenarı cicekli falan dedi ya fülüz oylelerde kabul olur belki ne bileyım bılemedım baska turlu nasıl sunulcak ki![]()
Nabız yokluyo dimi fülüz anladım zatenBence cay saatide yapmicak![]()
Şartlar eşit olsun diyorumYani genelde vardır dıye dusundum ama kenarı cicekli falan dedi ya fülüz oylelerde kabul olur belki ne bileyım bılemedım baska turlu nasıl sunulcak ki![]()
AynenNabız yokluyo dimi fülüz anladım zaten![]()
Ben inanmiyorum zati olacaginiNabız yokluyo dimi fülüz anladım zaten![]()
Umut etmek güzeldirBen inanmiyorum zati olacagini![]()
Iste nevoda bunu diyoya cano masasi şık olan kazanir oyuzden adeletli olsun demiste uymaz kimseye![]()
Plastik tabakları kullanalımŞartlar eşit olsun diyorum![]()
Umut fakirin ekmegiUmut etmek güzeldir![]()
Herkese uysun demek istiyorumIste nevoda bunu diyoya cano masasi şık olan kazanir oyuzden adeletli olsun demiste uymaz kimseye![]()
Allah seni napmaya tavuklu pilavda yapak ozamanPlastik tabakları kullanalım
Herkes mevlüt tabağı alsın![]()
İbiza hangi kategoriye girer onu yapacağızNevo ne yapıyosan yap da tatlı olmasın ya![]()
Anladim iste onuHerkese uysun demek istiyorum![]()
Bana uyarPlastik tabakları kullanalım
Herkes mevlüt tabağı alsın![]()
Ne vuruyorsun öyle
Tuzluİbiza hangi kategoriye girer onu yapacağız![]()
Çok güzel fikir verdim(bende bulunmayan el emojisi)Allah seni napmaya tavuklu pilavda yapak ozaman![]()