- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
Dersteydim yeni bitti. Bir şey olmaz da işte PTT kargo getirene kadar bir miktar süründürüyor.Neredesin Margırıt
Allahtan bozulacak gıda değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dersteydim yeni bitti. Bir şey olmaz da işte PTT kargo getirene kadar bir miktar süründürüyor.Neredesin Margırıt
Allahtan bozulacak gıda değil
Ya kimde bu paçanga kimse üstüne almıyorHahaha, içime oturdu ondan pacanga diye dolaniyorum hemsom Nevreste nevoş pacanga bende mi basın açıklaması piliss
Seninki ne, kulağıma deyiversene.Hahaha, içime oturdu ondan pacanga diye dolaniyorum hemsom Nevreste nevoş pacanga bende mi basın açıklaması piliss
En uygun orası amaDersteydim yeni bitti. Bir şey olmaz da işte PTT kargo getirene kadar bir miktar süründürüyor.
Sahipsizsen ben alayım.Ya kimde bu paçanga kimse üstüne almıyor
Ucuz etin yahnisiDersteydim yeni bitti. Bir şey olmaz da işte PTT kargo getirene kadar bir miktar süründürüyor.
Dediyden şüpheleniyorum nevoş ortalıkta yokYa kimde bu paçanga kimse üstüne almıyor
Ne yazık ki var ve ilk yazdı arkadaşSahipsizsen ben alayım.
Sanki konuyu açmayacak zalım benimki önemsiz sıkıntı yokSeninki ne, kulağıma deyiversene.
Günahını almayın o çok masumDediyden şüpheleniyorum nevoş ortalıkta yok
Sende bana şaibeli de gec olsun bitsin uzatmayalim lafa su katmayalimKonuyu ben acarsam konuşalım açmazsam nspacaguk periş
Dolap hesabı açın iki tane. Orada alışveriş yapmış gibi yapın. Bir miktar komisyon kesintisi, biraz da kargo derken en fazla size 30-40 liraya patlar.En uygun orası ama
Baksana 300₺ istemiş bilindik kargo şirketleri
Şuan aramızda konusuyorsa daha kötüGünahını almayın o çok masum
Günahını almayın o çok masum
Olsun canım, ben gidip alırım. Hem istediklerimi lütuf gösterip yollayacaklar, üstüne o kadar para mı verdirteyim.Ucuz etin yahnisi
Senin şaibeni yerim periskomSende bana şaibeli de gec olsun bitsin uzatmayalim lafa su katmayalim
Yürüyüş yapOlsun canım, ben gidip alırım. Hem istediklerimi lütuf gösterip yollayacaklar, üstüne o kadar para mı verdirteyim.
O kadar uğraştılar benim için, bende 5 km mesafe yapayım yani
Nasıl benden hızlı oldu nasılNe yazık ki var ve ilk yazdı arkadaş
Çok yağmur yağıyorYürüyüş yap
Valla içimizde kıs kıs gülüyor zalıımmYa kimde bu paçanga kimse üstüne almıyor