Ay dogurdum dogurucam gec kaldim tarif almaya zaten dedim en iyisi hic katilmiyim :) az kaldi dogum bekliyorum sen napiyosun :)
Nasip benceInş öyledir nevoşum
Bende öyle yaptım ama olması canoÖzel mesaj kısmın da sayfa yenilediğim doğrudur
Telefon elimde olunca bende öyle oluyorum yeni kategori zamanıÖzel mesaj kısmın da sayfa yenilediğim doğrudur
Bazen böyle aksilikler oluyor minik. Ben o esnada hem wifiyi hemde mobil veriyi açma taraftarıyım. Biri giderse diğeri ile bağlanırsınBende hazır mesaj yazmıştım taze taze orda bekledim ama gene hızlilariccikti o sıra internet gondermedi cevaplaua tikladigimda bir kere
Cinsiyet neydi hadi maşallah zaman çabuk geçti bak görüyor musunAy dogurdum dogurucam gec kaldim tarif almaya zaten dedim en iyisi hic katilmiyim :) az kaldi dogum bekliyorum sen napiyosun :)
Benden giymatlimiyaa ya catlarsam su suvata bı bak uzulmezmisinAma sürprizi kaçar
Sen benden daha tecrübelisin ben kategori zamanı denk gelemiyorim cogunluk biliyorsun bazen w cBazen böyle aksilikler oluyor minik. Ben o esnada hem wifiyi hemde mobil veriyi açma taraftarıyım. Biri giderse diğeri ile bağlanırsın
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş canımAy dogurdum dogurucam gec kaldim tarif almaya zaten dedim en iyisi hic katilmiyim :) az kaldi dogum bekliyorum sen napiyosun :)
Wc de ne anıların var ne anılarınSen benden daha tecrübelisin ben kategori zamanı denk gelemiyorim cogunluk biliyorsun bazen w c
Kendime bakmaya gidiyorumGidip baktım herkes 11:07 de yazmışAma saniye farkı var demek
Çok oturma WC’de, hemoroid yapıyormuşSen benden daha tecrübelisin ben kategori zamanı denk gelemiyorim cogunluk biliyorsun bazen w c
O birinci kişi kimse var yaa bravoGidip baktım herkes 11:07 de yazmışAma saniye farkı var demek