Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karıştırdın demiYiaaaaa
Şimdi şöyle ımmm özel ve farklı bir kisilik olaraktan ben böyle uygun gördüm nokta
Ay çok severim ellerine sağlık ablaHaşhaşlı çörek yaptım.Bakalım nasıl olacakÇok çabuk oldu
Eki Görüntüle 2862190
Sağ ol canımAy çok severim ellerine sağlık abla
Belkim birazcık sukadarcik amaKarıştırdın demi
Açıkça söle itiraf et
10 gn kadarBelkim birazcık sukadarcik ama
Aman 1 yada 11 i ne farkederBelkim birazcık sukadarcik ama
Eh işte yaniiii10 gn kadar
Aynen öyle Baya oyuzden karıştırdım zaar ama iyi olmaDımi olduuu yani oldu bence gayet iyi evetAman 1 yada 11 i ne farkeder
Çok iştah açıcı olmuş,ellerine sağlık canımHaşhaşlı çörek yaptım.Bakalım nasıl olacakÇok çabuk oldu
Eki Görüntüle 2862190
Şurdan 1 sırayı alabilir miyim canlı ders teneffüsünde, bakayım dedim, bakmaz olaydım, zaten acıkmıştım, canım çektiHaşhaşlı çörek yaptım.Bakalım nasıl olacakÇok çabuk oldu
Eki Görüntüle 2862190
Sağ ol aşkomÇok iştah açıcı olmuş,ellerine sağlık canım
Tabi ki hocamŞurdan 1 sırayı alabilir miyim canlı ders teneffüsünde, bakayım dedim, bakmaz olaydım, zaten acıkmıştım, canım çekti
Çayım nerde benimm
Çay koymadım yanınaAklınıza düşürdüm sizde yapınÇayım nerde benimm
Offf ya çok güzel görünüyor eline sağlık canım, yakın olsak gelir alır, hüpletirdim
Sağ ol canım Çok kolay bir tarif hemen yaptımOfff ya çok güzel görünüyor eline sağlık canım, yakın olsak gelir alır, hüpletirdim