Sağol canım benim inşallah ❤Geçmiş olsun evvaminşallah tekrar ameliyat olmaz. Olsa bile kolaycacık iyileşir inşallah
Ay Çok geçmiş olsun yaaaaaneden bana böyle yapmadın böyle yapsaydın ilgilenirdim ben seninle çok üzüldüm şimdi. İnşallah seninki De basit bir şey çıkar
Aaaa ben kaç gündür buna hazırlanıyorum hepinizi tılsımladım teker teker hastahaneye1 dk, 1 dk
Sen bize suikast mı düzenledin
Ondan mı teker teker hastanelik oluyoruz?
Nevreste elticim, itiraf geldi, mapusa yollayalım arkadaşı
Canım herkesin kendine göre koşuşturması varGeçmiş olsun evvaminşallah tekrar ameliyat olmaz. Olsa bile kolaycacık iyileşir inşallah
Ay Çok geçmiş olsun yaaaaaneden bana böyle yapmadın böyle yapsaydın ilgilenirdim ben seninle çok üzüldüm şimdi. İnşallah seninki De basit bir şey çıkar
Burası bulutlu ve buz gibiEvet zirvede
Biz yine yaparız böreğimiziAaaa ben kaç gündür buna hazırlanıyorum hepinizi tılsımladım teker teker hastahaneye
Hımmm şey banada yapar mısınBiz yine yaparız böreğimizi
“Bana gelen, sana gelsin” diyeyim miAaaa ben kaç gündür buna hazırlanıyorum hepinizi tılsımladım teker teker hastahaneye
Yarinda oyle diger gündeBurası bulutlu ve buz gibi
Yağmur 5 dk duruyor, sonra yine başlıyor
Böreği yap sunumu ben yapayımHımmm şey banada yapar mısınmalzemeyi göndereyim sunum senden olsun
Hoşgeldin cancağızımGeldim cancağzım
Allah korusun bana gelen kimseye gitmesin 20 yaş yaşlandım“Bana gelen, sana gelsin” diyeyim mi
3 oy iyidir,güzeldir,şahanedir aşkom
O sebeple “emin misin?” Diye sordum kendisineAllah korusun bana gelen kimseye gitmesin 20 yaş yaşlandım
Herkes yaparsa 3 oy kesin3 oy iyidir,güzeldir,şahanedir aşkom
İnşaallahİnşallah öyle olur