- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bir çocuk için yardım toplanıyormuşHadiyaa ne için mis ki yardım ne konuda ,bana bişey gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çocuk için yardım toplanıyormuşHadiyaa ne için mis ki yardım ne konuda ,bana bişey gelmedi
Yok, aktifDirekt ucurmuslardir
O zaman bu cevap yazan Eylül olmalı
Yasak diye biliyorum ,o arada gelen yönetici falan olmamıştır belki,yeni üye mi?Yok, aktif
Anneeee yasmin teyze seni çağırıyorEylül, telefonu annene ver kuzum
Mesajı sildim, yoksa yönetime bildirirdimDirekt ucurmuslardir
O zaman bu cevap yazan Eylül olmalı
4 senelik üye ama mesajı falan yokYasak diye biliyorum ,o arada gelen yönetici falan olmamıştır belki,yeni üye mi?
At bence de cancağızım
Enteresan4 senelik üye ama mesajı falan yok
Özel yerine konu acabilirdi aslinda yönetimin haberi varsa . Rabbim yardımcılari olsun eğer doğru ise .Bir çocuk için yardım toplanıyormuş
Yerde yuvarlanma,üşürsün
Konuda acamaz yasak canimÖzel yerine konu acabilirdi aslinda yönetimin haberi varsa . Rabbim yardımcılari olsun eğer doğru ise .
Para ile ilgili her şey yasak diye biliyorumÖzel yerine konu acabilirdi aslinda yönetimin haberi varsa . Rabbim yardımcılari olsun eğer doğru ise .
Suuistimal de oluyor ya çok doğru kuzum yasak olabilir tabi.Konuda acamaz yasak canim
PekiYerde yuvarlanma,üşürsün
Soyledi bir ara yasak diye canimSuuistimal de oluyor ya çok doğru kuzum yasak olabilir tabi.
Aferin kuzumaAnneeee yasmin teyze seni çağırıyor
Arada kaynamış Çok şükür canım,bugun daha iyiyimŞükür balimm pazara gitmiştim az yorgunluk çöktü uzandım sen nasılsın bakım ağrılarının geçmesine sevindimmm
AttımAt bence de cancağızım