Ayyy bu arada teşekkür ederimVallahi beklerim. Üç bebeyle kafamıza huni takar gezeriz.
Herkes güzel diyor çocuğa ama zenginlikle ilgili söz veremem. Şu anlık orta sınıfız.Değilseniz bu anlaşma olamaz
3 bebeVallahi beklerim. Üç bebeyle kafamıza huni takar gezeriz.
Fıstıkların içinde kulaç atarken bana fotoğraf atacaktın diye hatırlıyorumZengin miyiz, peki bundan benim haberim var mı?
Anasına benziyorHerkes güzel diyor çocuğa ama zenginlikle ilgili söz veremem. Şu anlık orta sınıfız.
Ben salı günü yapacağım
paçanga sende gibi öyle hissettimBen salı günü yapacağım
Baloncuk’un o zamana iki bebesi olmayacak mı? Bir tane de bizimki etti üç.3 bebe
İlk bebesi canımBaloncuk’un o zamana iki bebesi olmayacak mı? Bir tane de bizimki etti üç.
Eşimin ailesine kalsa burnu babasının halası, ağız kısmını babasının aynısı, gözler zaten amcası. Ellerinden gelse yengelerine bile benzetirler, bana asla benzetmezler.Anasına benziyor
Aaa ben niye ikinci sanıyorum acaba? Ay yok, henüz bir yıkıma daha hazır değilim.İlk bebesi canım
Bende sandım ki
Tamam kabul ediyorum.paçanga sende gibi öyle hissettim
ciddi misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTamam kabul ediyorum.
Paçanga bende
Ağız-burun falan çocuk aynı senEşimin ailesine kalsa burnu babasının halası, ağız kısmını babasının aynısı, gözler zaten amcası. Ellerinden gelse yengelerine bile benzetirler, bana asla benzetmezler.
elbet çıkacakk
Onlar hariç herkes bana benzetiyor zaten. Bahtı güzel olsun.Ağız-burun falan çocuk aynı sen
Onlar miyop olmuşlar, göz doktoruna görünsünler