- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Sızdım dün sabah 5:30 uyandım yürüdüm temizlik yaptım evden 10 da çıktım 4 te eve geldim yollardaydım cok yoruldumNiye kaçtın dün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sızdım dün sabah 5:30 uyandım yürüdüm temizlik yaptım evden 10 da çıktım 4 te eve geldim yollardaydım cok yoruldumNiye kaçtın dün
Tabi ki ablam, biz iyi değilsek, hastaysak, kim ilgilenecek onlarlaDemi yani önce bizz sonra koca
Noldu genen habibimmYaptıgım her hareket olay oldu Habibte Yorgun
Tamam canımBEN HAFTAYA CUMA YAPICAM TARİFİMİ Nevreste
antepliler düşkün boğazına benimde aklıma hayvanlardan elde edilen gıdaları kimin ilk yediği geliyor ineği sağıp süt yoğurt peynir yapmak tavuğun yumurtasını yemek falanİlk kimin aklına gelmiş acaba, kıymalı harcı hazırlamış ta az kalan zeytin ziyan olmasın diye içine mi atıp bulmuşlar
O iş bendePapatyada toplat sen ona
sen ne yaptınYaptıgım her hareket olay oldu Habibte Yorgun
Anaları desem olmaz kendilerine hayırları yokTabi ki ablam, biz iyi değilsek, hastaysak, kim ilgilenecek onlarla
Hayırdır, Dubai’den haber mi var?Gelmesinnnnnnn leee gelmesin bir daha geri gelmesin gitsin yüzünü de şeytan görsünnnnnnnn bir daha geri gelmesin namıssızzz
Abla şrkı çığırtıyorum kendimi de kattımNoldu genen habibimm
Dilet tuttur bide seviyo sevmiyoO iş bende
Dubai prensesi olacagıma Katyalığa devaöHayırdır, Dubai’den haber mi var?
Yok kazanacağım kazanmayacağım yaparızDilet tuttur bide seviyo sevmiyo
Noluyozzz yahuuuGelmesinnnnnnn leee gelmesin bir daha geri gelmesin gitsin yüzünü de şeytan görsünnnnnnnn bir daha geri gelmesin namıssızzz
Zaten tarifimin kendisi çiçek gibi, ne güzel arkadaşlık yaparlar birlikteDilet tuttur bide seviyo sevmiyo
Ne yaptı kocanGelmesinnnnnnn leee gelmesin bir daha geri gelmesin gitsin yüzünü de şeytan görsünnnnnnnn bir daha geri gelmesin namıssızzz
Bak o daha mantıklı papatya falıda olsun beaaaaa tek tek yolacan yaniYok kazanacağım kazanmayacağım yaparız
Vah garibiiimDubai prensesi olacagıma Katyalığa devaö