- 24 Eylül 2018
- 98.342
- 294.721
- 698
Baştan nasıl alışırsa öyle gider ,aklında olsunellerine sağlık canım köye gidicem bayramda heyecanla günleri sayıyorum evlenmeden önce son gidişim olur galiba artık evlenince gider miyim bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baştan nasıl alışırsa öyle gider ,aklında olsunellerine sağlık canım köye gidicem bayramda heyecanla günleri sayıyorum evlenmeden önce son gidişim olur galiba artık evlenince gider miyim bilmem
Koşa koşa giderBaştan nasıl alışırsa öyle gider ,aklında olsun
Ohhhh misssss gibi oldu
Yigitler çıksın meydana
Adamlar sonradan alışkanlık edinmiyor yani,gitmeye alışırsa evet,sonradan zaten gitmiyorduk der,otuttururKoşa koşa gider
anneme geleyimde bayramda köy olmasada olur bizim köy çok güzel kızlar ama size iki resim atımBaştan nasıl alışırsa öyle gider ,aklında olsun
Aynen canimAdamlar sonradan alışkanlık edinmiyor yani,gitmeye alışırsa evet,sonradan zaten gitmiyorduk der,otutturur
E bir zahmet getirsin annene de At bakalimanneme geleyimde bayramda köy olmasada olur bizim köy çok güzel kızlar ama size iki resim atım
Uyandı mı cikolata canavariAynen canim
Sizin köy neresiellerine sağlık canım köye gidicem bayramda heyecanla günleri sayıyorum evlenmeden önce son gidişim olur galiba artık evlenince gider miyim bilmem
getirir canım öldürürm vallahE bir zahmet getirsin annene de At bakalim
ben antepli değilim burada doğdum büyüdüm hemşo ama aslem maraşlıyım ben annem adıyamanlıSizin köy neresi
Anneme gelsem yeter deyince öyle dedim canımgetirir canım öldürürm vallah
Heee tamam. Köyünüz Maraş’taysa güzeldir zaten. Adıyaman‘la ilgili bir fikrim yok.ben antepli değilim burada doğdum büyüdüm hemşo ama aslem maraşlıyım ben annem adıyamanlı
maraştaki köyde güzel ama hep dedikodu gitmem orayaHeee tamam. Köyünüz Maraş’taysa güzeldir zaten. Adıyaman‘la ilgili bir fikrim yok.
Guzelmis gercektenEki Görüntüle 2879995
annemin köyü ben buraya giderim sade maraşa toplasan 3 kez giitmişimdir svmiyorum babamın köyünü hepsi akraba hep dedikodu annemlerin köyü öyle değil şükür
Heee simdi kalkti bana aburcuker ver diyo sabah sabahUyandı mı cikolata canavari
Sonra parka gidelim,yürüyüşe gidelim der tabiiHeee simdi kalkti bana aburcuker ver diyo sabah sabah
Hadi insallahNevreste annemin köyüne gidersem erkeneğe gelicem pikniğe