- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
Çok şükür FilizCan, bende iyiyimIyiyim şükür sen nasilsin yasocan
alsem ’i göz ardı etsem, profilinden gelen bildirimler kesilir mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür FilizCan, bende iyiyimIyiyim şükür sen nasilsin yasocan
Bir ara curly sanki anlatmisti nasil kapanıyor diye ama bilmiyorum bendeÇok şükür FilizCan, bende iyiyim
hepsi paketli ne var yani 1tane heidye etsenKiz sen yeni gelinsin kimbilir neler vardir sende
Kiz ederim ne olcak gidip alip geleyim hemenhepsi paketli ne var yani 1tane heidye etsen
günaydın canımmmKiz ederim ne olcak gidip alip geleyim hemen
günaydın canımmmm banada geliyor ama gidip yazıyorum kin kusucam bende yazsa bir kezÇok şükür FilizCan, bende iyiyim
Banı kalkmis gelir artikgünaydın canımmmm banada geliyor ama gidip yazıyorum kin kusucam bende yazsa bir kez
Günaydın hemşomGünaydın hemsocan
o asla gelmezBanı kalkmis gelir artik
Uyelik iptalimi yapar sence hepsini okumustur belkideo asla gelmez
Gelir gelir masum masum ne oldu dero asla gelmez
Gelir gelir masum masum ne oldu der
çoktan okumuştur yok üyelikte iptal etmez alseme özelden yazar bak görürsün genel bakış açısı bu ben duvarına yazdım ordan cevap vermedi özelden yazdı biliyorsunuzUyelik iptalimi yapar sence hepsini okumustur belkide
demez ben az çok tanıdım onuGelir gelir masum masum ne oldu der
alsem Özelini kapatçoktan okumuştur yok üyelikte iptal etmez alseme özelden yazar bak görürsün genel bakış açısı bu ben duvarına yazdım ordan cevap vermedi özelden yazdı biliyorsunuz
geliyorum reçel var mı çilek vişneKahvaltı hazırlayacağım, çıkın yola
Aklın yolu bir değil mi hemsom
Yolami cıkalimKahvaltı hazırlayacağım, çıkın yola