- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.212
- 598
Baba köyü olmak bunu gerektirir.Eki Görüntüle 2879995
annemin köyü ben buraya giderim sade maraşa toplasan 3 kez giitmişimdir svmiyorum babamın köyünü hepsi akraba hep dedikodu annemlerin köyü öyle değil şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baba köyü olmak bunu gerektirir.Eki Görüntüle 2879995
annemin köyü ben buraya giderim sade maraşa toplasan 3 kez giitmişimdir svmiyorum babamın köyünü hepsi akraba hep dedikodu annemlerin köyü öyle değil şükür
Dicek birazdanSonra parka gidelim,yürüyüşe gidelim der tabii
nevroşun memleketi malatya erkenek teyzemler götürecek bizi orasıda harikaHadi insallah
Tabana kuvvet hemşocanımDicek birazdan
en iyisi hiç gitmemek sizinkiler hangi köylüBaba köyü olmak bunu gerektirir.
Gezip görmek güzel,her köşesi ayrı güzel ülkemizin,sansliyiznevroşun memleketi malatya erkenek teyzemler götürecek bizi orasıda harika
Ahaaaa mesajlar okunmus profil fotosu kalmis nedense
kesinlikle çok şükürGezip görmek güzel,her köşesi ayrı güzel ülkemizin,sansliyiz
Sen kendine adranalin yapma en iyisi ilaca devamBen uzun süredir ilaç kullaniyorum zaten canım.Kendi kendime iyi olduğumu düşündüm bi ara vereyim dedim düzelmiştir artık, demez olaydım iyilesmemisim fena yapıştırdı bu sefer
dedim bize cevap vermez diyeAhaaaa mesajlar okunmus profil fotosu kalmis nedense
Simdi gördümAhaaaa mesajlar okunmus profil fotosu kalmis nedense
Ahahshajajjaj
Dur bakalım,show timededim bize cevap vermez diye
Foto kalkinca nick kalkmiyokidedim bize cevap vermez diye
kesinlikle çok şükür
AhahajajajaFoto kalkinca nick kalkmiyoki