Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Sen de benim gibi olmuşsun canım çocuklardan , ev, okul işlerinden pek zaman kalmıyor , şimdi buraya girdim, birazdan çıkıp canlı derslerimi kaydedeceğim, çocuklar anca uyudu zaten
Senin işin daha zor canım Allah kolaylık versin benim çocuklar da çok sıkılıyor ve artık oyalayamıyorum. Hava sıcaklığı 40 küsür Dışarı da çıkaramıyorum

Çok teşekkür ederim canım, senin böreğin de çok güzeldi ❤ bazen gelen oylar, tarifin güzelliğini karşılamak için yeterli olmuyor, senin tarif öyle oldu bu sefer bence
Sagol canım
Olsun buda yetti. Başka yarışmada artık daha iyisi olur, ne diyelim

Rica ederim

Senin işin daha zor canım Allah kolaylık versin benim çocuklar da çok sıkılıyor ve artık oyalayamıyorum. Hava sıcaklığı 40 küsür Dışarı da çıkaramıyorum
Sağolasın canım hepimize inşallah çocuklar evde sıkılıyor, enerjilerini atamıyor, dışarısı da çok sıcak olunca sıkıntı oluyor dediğin gibi

Hoşbuldum ablamm
Valla bir tatlı bir tuzlu yapacakmışız anladığım ama neler yasak neler olabilir onları tam net bilsek ona göre tarif bulsak iyi olur
Onu konu açılınca göreceksiniz.
İlk mesajı okuyun ben anlatmıyacağım

Sağolasın canım hepimize inşallah çocuklar evde sıkılıyor, enerjilerini atamıyor, dışarısı da çok sıcak olunca sıkıntı oluyor dediğin gibi
Öyle canım
Balkona havuzu doldurdum akşam üstü. Biraz oynadılar iyi geldi

Onu konu açılınca göreceksiniz.
İlk mesajı okuyun ben anlatmıyacağım
Tane tane sindire sindire okuyacağız canım ama biz öyle anlaya anlaya okurken zaman geçecek tarifler kapışılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…