Senin işin daha zor canım Allah kolaylık versinSen de benim gibi olmuşsun canımçocuklardan , ev, okul işlerinden pek zaman kalmıyor , şimdi buraya girdim, birazdan çıkıp canlı derslerimi kaydedeceğim, çocuklar anca uyudu zaten
Sagol canımÇok teşekkür ederim canım, senin böreğin de çok güzeldi ❤bazen gelen oylar, tarifin güzelliğini karşılamak için yeterli olmuyor, senin tarif öyle oldu bu sefer bence
Yeni yarpaktaa getirdimİşte böyle Periciğim
Sağolasın canımSenin işin daha zor canım Allah kolaylık versinbenim çocuklar da çok sıkılıyor ve artık oyalayamıyorum. Hava sıcaklığı 40 küsür Dışarı da çıkaramıyorum
Onu konu açılınca göreceksiniz.Hoşbuldum ablamm
Valla bir tatlı bir tuzlu yapacakmışız anladığım ama neler yasak neler olabilir onları tam net bilsek ona göre tarif bulsak iyi olur
Öyle canımSağolasın canımhepimize inşallah çocuklar evde sıkılıyor, enerjilerini atamıyor, dışarısı da çok sıcak olunca sıkıntı oluyor dediğin gibi
Ben kesin anlamam bana sen anlat ablaOnu konu açılınca göreceksiniz.
İlk mesajı okuyun ben anlatmıyacağım
Ohh keyfeee sefalari olsun kuzucuklarinÖyle canım
Balkona havuzu doldurdum akşam üstü. Biraz oynadılar iyi geldi
Onuda ben yazacağımBen kesin anlamam bana sen anlat abla
Tane tane sindire sindire okuyacağız canımOnu konu açılınca göreceksiniz.
İlk mesajı okuyun ben anlatmıyacağım
Tarifleri kapın sonra okuyunTane tane sindire sindire okuyacağız canımama biz öyle anlaya anlaya okurken zaman geçecek tarifler kapışılacak
İşte aradığım mesajTane tane sindire sindire okuyacağız canımama biz öyle anlaya anlaya okurken zaman geçecek tarifler kapışılacak
Ay en güzel etkinlik çocuklara, bayılıyorlar onaÖyle canım
Balkona havuzu doldurdum akşam üstü. Biraz oynadılar iyi geldi
Ama okumadan ne kapacağımızı nasıl bileceğizTarifleri kapın sonra okuyun
Çok hoşlarına gidiyor. Sagol teyzesiOhh keyfeee sefalari olsun kuzucuklarin
Evet, imkanım olsa da ben de girsemAy en güzel etkinlik çocuklara, bayılıyorlar ona
Onu okuyun diğer detayları sonra okuyunAma okumadan ne kapacağımızı nasıl bileceğiz
Taktikler hazır dimi perişİşte aradığım mesaj
Ama kategoriyi biliyorsunuz oda önemliTaktikler hazır dimi perişama neyi kapışacağımızı bilmiyoruz ,sıkıntı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?