Aynen yaKuzular gidecek,sen arkadan el sallayacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaKuzular gidecek,sen arkadan el sallayacaksin
Kiz sen yeni gelinsin kimbilir neler vardir sende
Çok heyecanlı aşkoEvet aşkom 2 tarif ayırtacaklar ve bu bir ilk
Çokta güzel olacakÇok heyecanlı aşko
Abla yasak olan tarifler belirtilecek dimi mesela 3 çeşidi biz seçiyoruz ya pişti olursak sorun olmazmıEvet aşkom 2 tarif ayırtacaklar ve bu bir ilk
Deniz urünüde arastirayim tabagima uygunÇokta güzel olacak
Sorun olmaz canım ama san sebastian,chesecake ve içli köfte istemiyorumAbla yasak olan tarifler belirtilecek dimi mesela 3 çeşidi biz seçiyoruz ya pişti olursak sorun olmazmı
HamsiDeniz urünüde arastirayim tabagima uygun
Herkeste sarma bence sen herkesten ilk sarma isticeksinSorun olmaz canım ama san sebastian,chesecake ve içli köfte istemiyorum
Herkeste sarma olsun
Tüh yaaa elimizde kalmadi hava sıcak
Benim de iyi gidiyor şimdilik çok şükür, bakalım ağır ağır ilerliyoruzİnşallah canim hepimize senin nasıl gidiyor
Sarma istemem isteyen koysun serbestHerkeste sarma bence sen herkesten ilk sarma isticeksin
Sen katılamazsın o zamanTüh yaaa elimizde kalmadi hava sıcak
Herkes yaparsa ben yapmayimki farklilik olsun bunlarda sarma var deyip sarmasiza verebilirler oylariniSarma istemem isteyen koysun serbest
İçinizde kalmasın travma olacak sonra
Bak bu olabilirHerkes yaparsa ben yapmayimki farklilik olsun bunlarda sarma var deyip sarmasiza verebilirler oylarini
Zekiyim yavvvBak bu olabilir
Çok yaratıcıZekiyim yavvv
Çok tatlısın yaHerkes yaparsa ben yapmayimki farklilik olsun bunlarda sarma var deyip sarmasiza verebilirler oylarini