- 25 Ağustos 2019
- 61.116
- 114.082
- 698
- 30
Aaaa börekmi olcak tekrarYarın gece canım
Perşembe yeni kategoriye geçiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa börekmi olcak tekrarYarın gece canım
Perşembe yeni kategoriye geçiyoruz
Hemsom
Uyudunmu yoksa ben uyumaya gidiyorumdaYakşamlar
Kim demişHeee bana salak dedin yani anlamayan benim sadece
Nebilim anlayan anlamisKim demiş
Tamam teşekkürlerYok canım çay saati tarifleri ama detaylar konu açılınca belli olacak.
Yok hemsom,Görükle tarafında isim çıktı, anca geldimUyudunmu yoksa ben uyumaya gidiyorumda
Hımmm anladimYok hemsom,Görükle tarafında isim çıktı, anca geldim
İnan ben YouTube’da sevdiğim bir şakının mix olanına tıklıyorum, hep aynı türden şarkılar ard arda çıkıyor. Hiç kurcalamıyorum yani, 7 senedir şarkı falan yüklemedimNerden dinleyeceğim şarkı
Anladım abla genel olarak kafamdaki tarifleri alabilirsem hemen yapıp atarım sonra bayram temizliği sofraya eskisi gibi soğuk bakmıyorumBak ne güzel anlamış.maşaallah
Yüklemek yok işte anca YouTubeİnan ben YouTube’da sevdiğim bir şakının mix olanına tıklıyorum, hep aynı türden şarkılar ard arda çıkıyor. Hiç kurcalamıyorum yani, 7 senedir şarkı falan yüklemedim
EstağfurullahNebilim anlayan anlamis
Sen bu saatte uykuya miHımmm anladim
Babababba yapacak atacakmis bideAnladım abla genel olarak kafamdaki tarifleri alabilirsem hemen yapıp atarım sonra bayram temizliği sofraya eskisi gibi soğuk bakmıyorum
İnan zor olmayacakAnladım abla genel olarak kafamdaki tarifleri alabilirsem hemen yapıp atarım sonra bayram temizliği sofraya eskisi gibi soğuk bakmıyorum
Ne yapayım bayramada az kaldı fülüzüm detaylı temizlik yapıcam gelen giden olacak bu bayram bide mersine gidiyoruz sıkışsın istemiyorumBabababba yapacak atacakmis bide
Yaaa regl oldum afedersiniz cok agrim var bugun eylul uyudu bugun beni maf etti ama halaaa aSen bu saatte uykuya mi
Olmaz olur mu, eşim kendi telefonuna yüklüyorYüklemek yok işte anca YouTube
Gel hiç acımayacak şarkısı fonda basladiİnan zor olmayacak
bravo hemşomYaaa regl oldum afedersiniz cok agrim var bugun eylul uyudu bugun beni maf etti ama halaaa a
Yıkılmadim.ayaktayim dertlerimle başbaşayim