- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Teşekkür ederimÇok tatlısın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimÇok tatlısın ya
Sarma dolma serbestse okey abla son soru diyelim ki ben dolma yaptım ana tarifimden biri başkası onu masaya koyabilirmi?Sorun olmaz canım ama san sebastian,chesecake ve içli köfte istemiyorum
Herkeste sarma olsun
Canım merhabaSultanim çok giremedim foruma, takip edemedim konuyu, rica etsem beni bilgilendirebilirsin yeni yarışma için Nevreste
Mesela yasak listen ne tam olarak.
Bi de diyelim benim kafamdaki yiyecek alinmiş senden başka yiyecekler aldım, ama kafamdakini de yine yan çeşitler olarak yapabiliyor muyum yoksa başkası almış olduğu için yapamıyor muyum. Soruyu düzgün sorabilmişimdir inşallah ya
Bence ana tarifleriniz asla pişti olmaz.Ama olabilir yapacak bir şey yok.Herkes farklı sunacakSarma dolma serbestse okey abla son soru diyelim ki ben dolma yaptım ana tarifimden biri başkası onu masaya koyabilirmi?
Ayrıca sarma ve dolmayı tek tarif sayarımO karışık yapılır zatenSarma dolma serbestse okey abla son soru diyelim ki ben dolma yaptım ana tarifimden biri başkası onu masaya koyabilirmi?
Yorum yapınca bitmiyoBu profil bildirimleri ne zaman bitecek
Bence ana tarifleriniz asla pişti olmaz.Ama olabilir yapacak bir şey yok.Herkes farklı sunacak
Çok iyi abla anladım şimdiAyrıca sarma ve dolmayı tek tarif sayarımO karışık yapılır zaten
İki kere yazdım amaBu profil bildirimleri ne zaman bitecek
Burdaaaa
AnladinmiÇok iyi abla anladım şimdi
Aynen ya
Bencede çok iyi olur abla herkes maharetini gösterecek hangisi daha ince falanYapın sarmaları görelim
Bence deÇokta güzel olacak
Ben yapmicamBencede çok iyi olur abla herkes maharetini gösterecek hangisi daha ince falan
Vallahi anladımAnladinmi
Dedi ve yaptıBen yapmicam